Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівнянка знову перемогла

Спорт 14-гру, 2006, 15:019 Lobanovskiy 1 002
У неділю завершився чемпіонат Європи з плавання на короткій дистанції. У складі збірної України, яка виборола три золоті, чотири срібні та одну бронзову медалі, вдало виступила рівнянка Анна Хлістунова. На дистанції 100 метрів брасом наша землячка здобула золоту медаль.
Напередодні вильоту Анна Хлістунова на прес-конференції була небагатослівна:
— Чемпіонат у Хельсінкі допоможе довести всім заздрісникам і недоброзичливцям мою силу та майстерність. Після чемпіонату у Будапешті багато слів почула, що це був мій перший і останній великий успіх. Я хочу довести, що та перемога не була випадковою, що будуть інші старти і перемоги. Буду готуватися вигравати і чемпіонат Європи, і чемпіонат світу.
Свої слова Анна підтвердила на стометрівці брасом у 25-метровому басейні. Після першої половини дистанції рівнянка не потрапляла у трійку призерів. У другій частині дистанції Анна Хлістунова збільшила швидкість і фінішувала першою, на корпус випередивши найближчу переслідувачку. Результат рівненської “золотої рибки” — 1:05.73 хвилини, який став новим рекордом чемпіонатів Європи та України. Рівнянка покращила найстаріший рекорд України у 25-метрових басейнах, який тримався з 1998 року.
Відразу після фінішу Анна Хлістунова промовила:
— Я просто щаслива і не знаю, що сказати...
Готували спортсменку тренери Світлана Волошина та Сергій Воронцов. Після Хельсінкі рівнянка відправилася на чергові змагання і повернеться в Рівне в останній день року.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору