Рівне:

Створення та просування сайтів

наша кухня

Порадниця 07-гру, 2006, 16:319 Lobanovskiy 1 446
ВІДКРИТИЙ ПИРІГ ІЗ МОРКВОЮ
Потрібно:
120 г вершкового масла, 1 склянка пшеничного борошна, дрібка солі, 0,5 склянки води.
Для начинки: 350 г моркви, 2 яйця, 350 г сиру, 2 ст. ложки натурального йогурту, 50 г тертого твердого сиру, сіль, перець на смак.
Приготування:
Борошно просіяти разом із сіллю. Додати вершкове масло кімнатної температури і перемішати. Вимішувати, доки тісто не буде нагадувати розім’ятий хлібний м’якуш.
Продовжувати вимішувати тісто, постійно вливаючи воду, доки воно не стане гладким та еластичним.
Розігріти духовку до 200° С. Викласти тісто у форму, змащену маслом, розподілити його рівномірно. З допомогою виделки зробити на ньому часті проколи. Випікати 10 хвилин, потім вийняти форму з тістом із духовки. Зменшити температуру до 120° С.
Моркву почистити, нарізати тонкими довгими брусочками. Відварити в киплячій підсоленій воді 5 хвилин. Відкинути на друшляк, обдати холодною водою.
Збити сир з яйцями, йогуртом і пармезаном (чи іншим твердим сиром).
Викласти у форму з тістом моркву, залити сирною сумішшю. Поставити в духовку й випікати 40 хвилин.


САЛАТ З ПЕЧЕНОЮ КАРТОПЛЕЮ ТА КВАСОЛЕЮ
Потрібно:
8 невеликих картоплин, 2 зварені яйця, 4 помідори, 100 г консервованої білої квасолі, 100 г бекону, 50 г маслин без кісточок, 2 зубці часнику, 2 ст. ложки лимонного соку, 3 ст. ложки олії, сіль, перець на смак, 0,5 качана салату латук.
Що робити:
Картоплю вимити, відварити у підсоленому окропі протягом 10 хвилин. Обсушити, скропити 1 ст. ложкою олії, загорнути у фольгу. Запікати 20 хвилин у розігрітій до 200° С духовці. Яйця та помідори розрізати навпіл. Квасолю відкинути на друшляк. Часник очистити й подрібнити. Салат розібрати на листя, вимити й висушити.
Бекон тоненько нарізати невеликими шматочками й обсмажити на розігрітій сковорідці протягом п’яти хвилин.
Готову картоплю нарізати великими шматками. Змішати у мисці картоплю, яйця, помідори, бекон і листя салату. Додати квасолю й маслини.
Злегка збити масло, що залишилося, з лимонним соком і часником, приправити сіллю й перцем.


“ВУЗЛИКИ” З КУРКОЮ ТА ГРИБАМИ
Потрібно:
8 тонких млинців, 100 г вареного курячого філе, 50 г варених шампіньйонів, 30 г моркви, 40 г ріпчастої цибулі, 2 ст. ложки олії, 100 г майонезу, 8 пір’їн зеленої цибулі, сіль, перець.
Що робити:
Цибулю й моркву почистити, нашинкувати й спасерувати на олії. Куряче філе порізати на маленькі кубики. Шампіньйони подрібнити. У сковорідку з пасерованою морквою та цибулею покласти куряче філе, гриби та майонез, прогріти 2 хв. Зняти сковорідку з вогню, страву поперчити й посолити до смаку. Теплий салат розкласти на млинці, зібрати їх у вузлики й зав’язати пір’їною зеленої цибулі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору