Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 09-лют, 2006, 09:479 prov 1 017
БЕРЕЖІТЬ МОБІЛКИ
Нещодавно в дворі будинку №17, що знаходиться на вулиці Чорновола в обласному центрі, двоє невідомих, застосувавши фізичну силу, відібрали у 18-річного Михайла мобільний телефон «Самсунг Х-480». По гарячих слідах міліція встановила одного із грабіжників. Наразі 23-річний підозрюваний спілкується зі слідчим. Подібний випадок стався і в одному із кафе міста. Там парубок вкрав мобільний засіб спілкування вже у 23-річної дівчини.

НЕ РОЗМИНУЛИСЬ
5 лютого о 20.00 на автодорозі в смт. Мирогоща Дубенського району 55-річний мешканець вказаного вище селища, керуючи автомобілем «ВАЗ 2109», не справився з управлінням і допустив зіткнення з маршрутним мікроавтобусом «Мерседес-Бенц 609» під керуванням 54-річного Василя Х. У результаті ДТП водій «вазівки» з переломом ребер та забійними травмами голови потрапив до ЦМЛ.

ДАІ З ВЕРБОВОЇ – ВІДЗРАЗУ УГОН
2 лютого в період з 18.30 до 20.00 невідомі зловмисники викрали автомобіль «ВАЗ-21099» д.н. ВК 1240 АС, бежевого кольору, 2005 року випуску. Власник автомобіля залишив свого сталевого коня біля школи №23 міста Рівного, що на вулиці Вербовій.

ДЛЯ ЧОГО ВІКТОРУ НІЖ
Напевне, в смт. Квасилів без зброї дуже небезпечно ходити по вулиці. Так, нещодавно міліціонери затримали в цьому селищі 26-річного Віктора Ч. У молодика вилучили ніж довжиною 65 міліметрів. Для чого був призначений ніж: для оборони чи для нападу, зараз встановлюють слідчі.

ЗАМЕРЗАЮТЬ
У Демидівці близько третьої години ночі виявили замерзлим 70-річного пенсіонера Феофана. Причина смерті, як часто буває в люті морози,— загальне переохолодження організму. Подібний випадок стався і в селі Моквин Березнівського району. Там на власному подвір»ї замерз 54-річний чоловік.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору