Рівне:

Створення та просування сайтів

ВРЯТУВАЛИ ПОДРУЖЖЯ

Кримінал 09-лют, 2006, 09:489 prov 983
…Не гаючи ні хвилини, керівник чергового караулу старший сержант Олег Борисенко разом з колегами кинувся в заповнену смертоносним димом квартиру на пошуки людей.
Повідомлення про пожежу в квартирі на сьомому поверсі на вулиці Ювілейній у Рівному надійшло в Народну службу порятунку «01» близько півночі 4 лютого. Про це повідомив Віктор Козак, помічник началь-ника ГУ МНС України в Рівненській області. Вже за лічені хвилини пожежно-рятувальні підрозділи Рі-вного прибули на місце виклику. За інформацією мешканців багатоповерхівки, в палаючій оселі мали знаходитись чоловік із дружиною. Першою рятувальники знайшли 50-ти річну жінку, яка лежала на підлозі без жодних ознак життя. За хвилину з задимленої оселі вогнеборці винесли і її 53-річного чоловіка . Він також досить сильно надихався диму та потребував негай-ної допомоги.
Пожежники, очікуючи швидку допомогу, не розгубилися і надали першу медичну допомогу потерпілим: штучне диха-ння та закритий масаж серця. Вміло виконані реанімаційні заходи вже за мить дали свої результати – спочатку чоловік, а потім вже і жінка почали поволі приходити до тями. Далі до справи взялися медики, які відразу доставили подружжя в лікувальний заклад.
У той же час друга група бійців служби порятунку провела бойове розгортання засобів пожежогасіння та розпочала наступ на вогняну стихію. І буквально за 10 хвилин пожежу вдалося ліквідувати. Вогонь навіть не встиг поширитися за межі однієї кімнати.
За фактом пожежі співробітники МНС розпочали ретельну перевірку. Однією із можливих версій загоряння фахівці припускають необережність когось із подружжя при палінні. Але це не так важливо, головне, що пожежникам вдалося врятувати життя подружжя. А тим залишається лише подякувати і Олегу Борисенку, і його колегам.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору