Рівне:

Створення та просування сайтів

У МОСКВІ ВБИЛИ ДОЧКУ ЮРІЯ ЛЕВІТАНА

Україна і світ 09-лют, 2006, 09:559 prov 1 000
У російській столиці вбили дочку видатного диктора Юрія Левітана Наталю Сударикову. Тверська міжрайонна прокуратура вже порушила кримінальну справу за фактом убивства.
За підозрою у вбивстві затримано сина Наталі Сударикової – 30-літнього Бориса Су-дарикова. Виконувач обов»язків прокурора Центрального адміні-стративного округу Мо-скви Віталій Сергєєв повідомив, що його взяли під варту, оскільки перебував біля тіла жінки, коли приїхала міліція.
Кримінальну справу порушено за частиною 1 статті 105 КК РФ (“убивство”).
Тіло Сударикової з ознаками насильницької смерті було знайдено в суботу, 4 лютого, близько 7:00 за місцевим часом в одній із квартир будинку 2/11 у Воротніковському провулку. За словами представника проку-ратури, жінка отримала черепно-мозкову тра-вму.
Як повідомляють російські ЗМІ, міліцію викликали сусіди з нижнього поверху, у яких на стелі з»явилася вода зі слідами крові. Міліціонери, які при-були на місце події, виявили тіло жінки з розбитою головою і поруч – її сина. Він поливав тіло жінки водою.
Затриманий поки ніяк не пояснив своєї пове-дінки. За словами в.о. прокурора, є підозра, що Судариков страждає на якесь психічне захво-рювання. Він повинен пройти судово-пси-хіатричну експертизу.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору