Рівне:

Створення та просування сайтів

У Москві вбили відомого журналіста НТВ

Україна і світ 02-бер, 2006, 10:169 prov 1 000
Увечері в неділю, 26 лютого в російській столиці вбили спеціального кореспондента телеканалу НТВ 33-річного Іллю Зиміна. Місцеві газети висувають різні версії інциденту і повідомляють подробиці про вбивство, яке, як стверджують слідчі, не пов’язане із професійною діяльністю журналіста.
Труп журналіста в неділю виявили його колеги. Вони занепокоїлися тим, що пунктуальний Зимін не вийшов на роботу, не відповідав на дзвінки, і поїхали до нього додому. Піднявшись на 18-й поверх 22-поверхового будинку, вони виявили, що двері в його квартиру відчинені. Усередині все було перекинуто догори ногами. На підлозі — сліди крові. Ілля лежав у кімнаті обличчям униз. Його друзі викликали міліцію і «швидку».
Пізніше медики встановили: у Зиміна черепно-мозкова травма потиличної ділянки голови. Ймовірно журналістові завдали смертельного удару ззаду якимсь важким предметом. Яких-небудь інших поранень не зафіксовано. Прокуратура порушила кримінальну справу за статтею 111 ч. 4 КК «Навмисне завдання тяжкої шкоди здоров’ю, що спричинило через необережність смерть».
Як зазначили оперативники, які працювали на місці злочину, найімовірніше, Зимін сам впустив убивцю — слідів злому вхідних дверей немає. Що сталося далі, поки сказати складно. Очевидно одне: йшла боротьба, під час якої журналіст був убитий. Сусіди шуму не чули (за попередніми даними, Зимін помер ще ранком). Не допомогла слідчій групі і консьєржка — ніяких підозрілих осіб жінка похилого віку не помітила.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору