Рівне:

Створення та просування сайтів

В Корці занепокоєні занепадом замку

Останні новини 13-бер, 2009, 10:019 prov 1 086
Голова Корецької районної організації ВО "Свобода", Юрій Коробка, повідомив, що дії представників організацій, котрі займалися охороною, збереженням, реставрацією і відновленням замку князів Корецьких (м.Корець) за державні кошти, не тільки не поліпшили стан пам'ятки архітектури, але й спричинили до суттєвого погіршення стану споруди. Зокрема вивозилась цегла, зруйновано елементи пам'ятки архітектури. В результаті на території замку утворилось сміттєзвалище.
За словами Юрія Коробки, органи виконавчої влади, місцевого самоврядування та правоохоронні органи не помічають вишезазначених злочинних дій і, можливо, причетні до руйнування пам'ятки архітектури.
Корецька РО ВО "Свобода" звернулася до керівника ОДА, обласного прокурора та начальника УМВС у Рівненській області з вимогою провести перевірку порушених у зверненні фактів і надати інформацію про суми коштів, виділених на збереження та відновлення, й акти виконаних робіт по зазначеному об’єкту історико-культурної спадщини, — повідомила прес-служба РОО ВО "Свобода".
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору