Рівне:

Створення та просування сайтів

Хокейний бум у Млинові

Спорт 09-бер, 2006, 13:149 prov 1 088
Кілька років тому у Млинові вирував футбольний бум. Ще б пак: місцева команда «Іква» виступала у чемпіонаті України у другій лізі. На жаль, усе це в минулому і вболівальники про «зірковий» час місцевого футболу згадують з ностальгією. Нині у райцентрі немає команди, яка хоча б представляла його у чемпіонаті Рівненщини. Натомість набирають розмаху хокейні пристрасті.
Три роки тому аматори гри для справжніх чоловіків навели мости порозуміння зі своїми рівненськими колегами. Відтоді друзі-суперники провели десятки матчів, у яких гартували спортивний дух та шліфували хокейну мудрість. Ці ентузіасти власним коштом придбали форму, хокейну амуніцію. І хоча це задоволення обійшлося у кругленьку суму, ніхто не шкодував грошей для улюбленої справи. Цьогоріч дорослі люди, які мають сім»ї, акумулювали кошти на будівництво льодового майданчика. За підтримки заступника голови райдержадміністрації Тараса Чигринюка та його батька довели справу до логічного завершення, а на відкритті льодового майданчика млинівчани прийняли друзів — команду «Софію-Стар» із Рівного.
Цей матч млинівчани виграли із чималим рахунком — 16:6. І хоч гравців «Ікви» лише десяток, але беруть не числом, а вмінням. Втім, Олександр Волошин, Сергій Волков, Анатолій Касянич, Анатолій Старушкевич, Валерій Шевчук, Анатолій Сергійчик, Андрій Тростянчук, Юрій Древня, Юрій Смолярчук, Іван Дмитрук можуть дати фору найгрізнішому супернику.
Нещодавно на хокейні діалоги у Млинів прибули аматорські хокейні колективи з Рівного, Луцька, Переяслава-Хмельницького. Однак шансів на успіх господарі нікому не подарували: волинян здолали з рахунком 2:1, гостей з Київщини — 4:2. Щоправда, у поєдинку з Переяслав-Хмельницькими спортсменами пособили рівняни: аби не псувати льодового майданчика після різкого потепління, вони за згодою з іншими учасниками турніру «скоротили» його регламент.
На яких спортивних обріях засяє зірка «Ікви», яка стає своєрідним спортивним трендом нашого краю? Мабуть, про якісь чемпіонські вершини мови не варто вести, адже млинів-чани грають для свого задоволення. А ось підтримку їм задекларували чимало доброчинців. А життя, як кажуть, покаже…
Віталій ТАРАСЮК,
Млинів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору