Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 16-бер, 2006, 13:179 prov 1 249
У Москві завалився дах ще одного ринку
У Москві в неділю обвалився дах ринку.
Міжрайонна прокуратура російської столиці почала перевірку у зв’язку із обваленням даху павільйону на продуктовому ринку «Отрадное».  
За попередніми даними, дах завалився під вагою снігу – під руїнами опинилися три припаркованих поруч автомобілі. Потерпілих немає.   
За останній час це вже третій такий випадок у Росії – 23 лютого під завалами будівлі Басманного ринку в Москві загинули 66 людей, 10 березня від обвалення даху в Казані потерпіла одна особа.

у Празі встановлять пам’ятник Тарасу Шевченку
Цього року у Празі планується відкрити пам’ятник Тарасу Шевченку.
Про це повідомив УНІАН Надзвичайний та Повноважний Посол України у Чеській Республіці Іван Кулеба.
За його словами, пам’ятник планується виготовити в Україні і подарувати українській громаді міста Прага. Для розміщення пам’ятника чеська сторона надасть ділянку землі у безкоштовну довгострокову оренду для України.
Передбачається, що пам’ятник може бути відкрито у липні з нагоди 130-річчя видання у Празі першого нецензурованого Кобзаря.
Визначився український учасник «Євробачення-2006»
На «Євробаченні-2006» Україну представлятиме Тіна Кароль.
Співачка Тіна Кароль перемогла у фіналі національного відбіркового конкурсу “Євробачення-2006», що відбувався в прямому ефірі на Першому національному телеканалі. Тепер вона представлятиме Україну на конкурсі “Євробачення-2006» в Афінах.
Набравши 24 бали, Тіна Кароль перемогла як за версією журі, так і за версією глядачів. Інші учасники фіналу – Кирило Туриченко та Ірина Розенфельд – набрали по 21 балу.
Україна вчетверте братиме участь у фіналах “Євробачення». Минулого року фінал конкурсу проходив у Києві.
2004 року переможцем конкурсу стала українська співачка Руслана Лижичко.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору