Рівне:

Створення та просування сайтів

РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА

Спорт 16-бер, 2006, 13:309 prov 992
РІВНЕНЩИНА СПОРТИВНА
У суботу рівненський “Пульсар” здобув свою третю перемогу у чемпіонаті України з баскетболу серед команд суперліги. Приймаючи київський “Будівельник”, господарі змогли взяти реванш за поразку у першому колі. І це без трьох провідних гравців — В’ячеслава Ковалевського, Вадима Реки та Олександра Рихлюка (який травмувався у першій половині зустрічі)! Впродовж майже всього матчу рівняни були в ролі наздоганяючих. Проявивши бійцівський характер, підопічні Сергія Шемосюка зуміли наприкінці гри схилити шальки терезів на свій бік — 65:63 (14:22, 20:16, 19:17, 12:8).
Найрезультативнішим у “Пульсара” був Анатолій Дубнюк — 18 очок та 8 підборів, а у “Будівельника” — Леонід Стефанишин — 14.
18 березня рівняни зіграють виїзну гру Кубка України з БК “Київ”. Після цього наші баскетболісти зіграють у рамках чемпіонату України 22 березня в Сумах проти місцевого “Сумихімпром”, а домашня гра проти БК “Хімік” (Южний) перенесена з 26 на 27 березня.
Результати решти ігор: “Азовмаш” — “Черкаські мавпи” — 87:68, “Дніпро” — МБК “Миколаїв” — 117:91, “Львівська політехніка” — МБК “Одеса” — 95:84, “Кривбасбаскет-Люкс” — БК “Київ” — 76:107, “Політехнік” — “Сумихімпром” — 103:87, “Хімік” — СК “Маріуполь” — 105:72.

* * *
Футболісти рівненського “Хіміка” стали переможцями традиційної зимової першості Рівного пам’яті Володимира Шморгуна. У фіналі, який відбувся на стадіоні “Олімп”, “Хімік” по пенальті (основний час 0:0) переграв 3:1 команду “Вентурі”. Третє місце на турнірі дісталося футболістам з Квасилова, які здолали “Седан” — 2:1. Першість стартувала 14 січня й участь у ній брала 31 команда з Рівного та області.

* * *
У суботу розпочався ще один футбольний турнір — обласний Меморіал пам’яті Володимира Шморгуна, в якому беруть участь 10 команд, переважно учасники чемпіонату області, які поділені на дві групи. У групі А лідирує “ОДЕК” — 4 очки, а у групі В без поразок ідуть команди “Ізотоп” та ФК “Дубно” — по 6 очок.
Результати двох турів: “ОДЕК” — “Водник” — 2:2”, “Волинь-Цемент” — “Челсі” — 6:1, ФК “Дубно” — “Сокіл” — 2:1, “Ізотоп” — “Хімік” — 1:0, “Рівень” — “Волинь-Цемент” — +:- (при рахунку 1:1 здолбунівчани залишили поле, за що їм зарахована технічна поразка та знято з турніру. На жаль, такими діями здолбунівчани не вперше зривають матчі. Шкода, що головний тренер Олександр Довгалець свої амбіції ставить вище за повагу до суперника та вболівальників ), “Сокіл” — “Ізотоп” — 0:2, “Челсі” — “ОДЕК” — 0:3, “Случ” — ФК “Дубно” — 0:1.

* * *
У Сумах відбувся зимовий чемпіонат України з поліатлону (лижні гонки, силова гімнастика, стрільба з пневматичної зброї), в якому збірна команда Рівненської області посіла третє місце. В особистому заліку Тетяна Боднар виборола друге місце, а Павло Лавор — третє.

* * *
Понад 60 спортсменів взяли участь у змаганнях з боротьби самбо в рамках Спортивних ігор молоді Рівненщини у Квасилові. У підсумку перемогу здобули самбісти Рівненського району, друге місце у представників Дубенщини, третє — у рівнян. За підсумками змагань сформована збірна команда області для участі у відповідних всеукраїнських змаганнях, що відбудуться у Кривому Розі.

* * *
Перше місце виборола збірна команда юніорок Рівненської області у Чернівцях на ІV літніх спортивних іграх молоді України з дзюдо серед 25 збірних команд областей, міст Києва і Севастополя. З доробком повернулися додому майстри спорту України студентки Міжнародного економіко-гуманітарного університету Ольга Суха — перше місце у ваговій категорії до 52 кг, Анна Василевич — третє місце у ваговій категорії до 48 кг; Ірина та Катерина Гусєви у ваговій категорії до 63 кг, посіли, відповідно, перше та друге місця, а Вікторія Денисенко стала срібним призером у ваговій категорії до 78 кг. Всі спортсменки є вихованками спортивного клубу ”Олімпійські надії”, керівник – Заслужений тренер України Михайло Романкевич.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору