Рівне:

Створення та просування сайтів

Флойд Мейвезер-молодший переміг Заба Джуду

Спорт 13-кві, 2006, 12:299 prov 951
В американському Лас-Вегасі завершився вечір професійного боксу, головною подією якого був двобій за титул чемпіона IBF у напівсередній вазі між Забом Джудою та Флойдом Мейвезером-молодшим.
Перша половина бою проходила у відносно рівній боротьбі, у якій у кожного з боксерів були свої вдалі і невдалі моменти. Однак, починаючи із сьомого раунду, перевага Мейвезера почала ставати все більш помітною і до дев’ятого вже не залишалося ніяких сумнівів у тому, що він виграє.
У десятому раунді Джуда наніс суперникові удар нижче пояса, а потім удар по потилиці, що більше походило на навмисне порушення правил, ніж на випадковість. За цим пішла сутичка секундантів обох боксерів, яку довелося розбороняти місцевій охороні і поліцейським.
Після поновлення бою Джуда трохи активізувався і зумів виграти кілька епізодів у заключних двох раундах, однак цього виявилося занадто мало для перемоги. Підсумок бою — 119-109, 117-111 і 116-112 на користь Флойда Мейвезера, який завоював чемпіонський титул у своїй четвертій ваговій категорії.
Колишній абсолютний чемпіон світу з боксу у першій напівсередній вазі Костя Цзю поділився своїми враженнями від поєдинку Заба Джуди та Флойда Мейвезера:
— Бій був дуже цікавим. Заб добре боксував у перших чотирьох раундах. Але, як всі видатні боксери, Флойд знайшов у собі сили протидіяти цьому. Я вважаю, що Флойд отримав перемогу, але не з сильно великою різницею. Це одна з кращих перемог Флойда.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору