Рівне:

Створення та просування сайтів

Віце-прем’єром може стати комуніст

Україна і світ 19-бер, 2009, 15:449 prov 994
Асоціація міст України запропонувала уряду дві кандидатури на посаду віце-прем’єра з регіональної політики і ЖКГ — мерів Вінниці і Кіровограда: члена партії “Наша Україна” Володимира Гройсмана і комуніста Володимира Пузакова.
Свої кандидатури асоціація вже направила в Кабмін, повідомив віце-президент Асоціації міст України Мирослав Пітцик. При цьому Пітцик вирішив зберегти інтригу навколо прізвищ кандидатів на цю посаду. “Поки ми нікого не називаємо”, — сказав він.
Ясність в питання про підготовлюване призначення до уряду вніс мер Сум Геннадій Мінаєв.
“Я, не дивлячись, підписався під пропозицією асоціації висунути у віце-прем’єри мера Вінниці Володимира Гройсмана і, здається, мера Кіровограда Володимира Пузакова. Але для мене це не важливо — я вважаю, що треба не віце-прем’єра призначати, а знімати прем’єр-міністра”, — сказав Мінаєв.
Гройсман підтвердив своє висунення у віце-прем’єри, проте відразу ж розвіяв атмосферу таємничості навколо цього призначення.
“Мої колеги-глави міст запропонували мою кандидатуру на цю посаду, але я відмовився у зв’язку з тим, що не бачу можливості залишити місто і вінничан в такий непростий час”, — заявив мер, підкресливши, що зараз немає необхідності в створенні посади віце-прем’єра з регіональної політики і ЖКГ, — передає “Коммерсант-Україна”, “Форпост”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору