Рівне:

Створення та просування сайтів

З’явилася вулиця Гонгадзе

Україна і світ 27-кві, 2006, 10:269 prov 1 347
Столична влада дала нові назви досі не названим ділянкам міста і встановила нові назви низці вже існуючих вулиць, передає УНІАН.
Про це йдеться у розпорядженні Київської міської державної адміністрації № 767 від 19 квітня 2006 року “Про найменування та перейменування вулиць в м. Києві”, повідомили у прес-службі адміністрації.
Зокрема, вулиця Машинобудівна — від вулиці Вадима Гетьмана до вулиці Миколи Василенка — отримала нову назву: вулиця Георгія Гонгадзе. Вулицю Індустріальну — від проспекту Перемоги до залізничного шляхопроводу — перейменовано на вулицю Вадима Гетьмана.
Колишня вулиця Землячки — від вулиці Лебедєва-Кумача до вулиці Польової — відтепер стала вулицею Тетяни Яблонської (народна художниця України 1917-2005). Вулиця-частина дороги М-03 Київ-Харків, яка пролягла від Харківської площі до межі міста Києва, отримала назву Бориспільське шосе. Проїзд вулиці від проспекту Визволителів до бази відстою пасажирських вагонів станції Київ-Дніпровський Південно-Західної залізниці у Дніпровському районі названо іменем Віталія Шимановського (український вчений, директор “Українського науково-дослідного та проектного інституту сталевих конструкцій”).
КМДА доручила Комунальному підприємству “Київжитлоспецексплуатація” виготовити, а Дарницькій, Дніпровській та Солом’янській райдержадміністраціям, відповідно, встановити на зазначених будинках таблички з новими назвами вулиць.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору