Рівне:

Створення та просування сайтів

МОРДОБІЙ МОСКОВСЬКОГО РОЗЛИВУ

Кримінал 04-травня, 2006, 11:409 prov 882
Млинівчани більше чотирьох десятиліть тому стали свідками справді історичної події у райцентрі: у колишньому палаці графа Ходкевича митці із Москви знімали кінофільм „Сліпий музикант”. Відтоді причетними до кіносправи вважають себе чимало жителів селища, котрі знімалися у так званих масовках. Втім, головними героями фільму і, звичайно, тогочасних буднів райцентру стали актори та члени знімальної групи „Мосфільму”. Цей кінодесант наповнив одноманітне життя провінційного містечка свіжими барвами. Звісно, у ці барви органічно впліталися і веселі походеньки за участю талантів із білокам’яної столиці. Одна із таких історій сталася у кафе „Голубий Дунай”, яке тоді знаходилося неподалік знімального майданчика.
Якось після трудів творчих два москвичі зайшли у кафе випити по чарці горілки і кухлю свіжого пива. Зрозуміло, що це була лише алкорозминка, бо гості райцентру не обмежилися тими дозами. Згодом між ними зав’язалася чоловіча розмова на делікатну тему, у ході якої один співрозмовник повівся не по-джентльменськи: став вихвалятися перед колегою своїми любовними перемогами над подругами по кіноремеслу. Мовляв, з тією любився, і з тією, і з тію...
— А с моей женой спал? — в лоб хвалькові адресував запитання співрозмовник.
— Нет, с твоей не спал! — заспокоїв напарника балакун.
— Врешь, спал! — не повірив сп’янілий і ревнивий слухач і зацідив кулаком межи очі вже, так би мовити, супернику.
І „Голубий Дунай” став свідком кулачного бою у виконанні представників кінобомонду. Звісно, забіяки у висловах себе не обмежували та й до лицарських реверансів не вдавалися — чубилися за всіма правилами традиційного мордобою: без гриму, без дублів, без режисури. Крапку у п’яній бійці поставив окрик одного із москвичів:
— Не бей в морду, у меня завтра съємки!
Як бачимо, у скрутні хвилини життя справжніх професіоналів рятує відданість улюбленому фаху.
Віталій ТАРАСЮК,
Млинів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору