Рівне:

Створення та просування сайтів

Шанси на прем’єрство у Тимошенко і Єханурова однакові

Україна і світ 11-травня, 2006, 15:099 prov 1 080
Президент України Віктор Ющенко вважає, що обійняти посаду прем’єр-міністра шанси є як у екс-прем’єра Юлії Тимошенко, так і в нинішнього керівника уряду Юрія Єханурова.
На його переконання, якщо буде досягнуто домовленостей щодо принципів роботи уряду, “то неважливо, хто буде консолідувати уряд — Ю.Тимошенко, Ю.Єхануров або хтось інший”.
— Шанси є у кожного. У мене немає готового рішення про кандидатуру прем`єра. Зараз мова йде про те, що потрібно сформувати команду і визначити програму, над реалізацією якої буде працювати Кабмін, — сказав Президент.
В.Ющенко наголосив, що бачить на посаді прем`єра людину, яка відмовилася від служіння корпоративним інтересам на користь національних.
— Прем`єр не повинен вести закулісну гру, він повинен дистанціюватися від задоволення бізнес-потреб оточення і своїх власних, — підкреслив В.Ющенко. — Багато молодих демократій загинули через те, що політики-революціонери зайняли службові крісла і забули про національні інтереси. Саме звідси випливає самопоїдання, брехня, прослушки, усушки і цькування колишніх соратників, — сказав він.
В.Ющенко підкреслив, що Україні потрібний монолітний уряд.
— Моя перша вимога до нового уряду проста — міністри повинні бути групою патріотів, котрі відстоюють національні інтереси, і є професіоналами, яким почуття власної гідності не дозволяє опуститися до внутрішніх інтриг, — сказав Президент.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору