Рівне:

Створення та просування сайтів

Нова форма — фартова

Спорт 11-травня, 2006, 15:309 prov 1 300
Вдало провела два тури чемпіонату України з футболу у другій лізі рівненська команда. “Верес” набрав максимальну кількість очок — шість, вигравши у 22 турі на виїзді “Оболонь-2” і вдома перегравши “Боярку-2006” із перенесеного 18 туру.
Вирішальною у виїзному матчі зі столичним клубом стала 43 хвилина, коли м’яч у ворота київської команди відправив Юрій Скороход. Більше жодній з команд не вдалося відзначитися, і рівняни здобули мінімальну перемогу — 1:0.
У вівторок підопічні Миколи Волкова приймали аутсайдера групи А “Боярку-2006”. Нечисленні вболівальники побачили результативний футбол і гру “Вереса” ... у новій формі. Незвично було бачити рівнян у смугастій чорно-білій формі. Щоправда, вона стала фартовою — господарі перемогли 3:0. Рахунок міг бути і більш розгромним, якби рівняни не марнували гольові моменти.
На 34 хвилині сольний прохід Юрія Скорохода завершився ударом, який на себе прийняла штанга. Першим на добивання встиг Володимир Ткачук, який потужним ударом вивів вперед “Верес”. Після перерви господарі продовжували атакувати, наслідком чого стало ще два м’ячі. Спочатку на 53 хвилині з пенальті, який був призначений за порушення правил проти Володимира Никончука, відзначився Віталій Сидоров. Завершив розгром гостей Олександр Любар, який замкнув простріл Віктора Газицького на 79 хвилині.
Після матчу головний тренер “Вереса” Микола Волков не був у захваті від гри команди:
— Гра видалася важкою. Я задоволений результатом, але не грою. В мене є претензії до гравців, будемо працювати.
Лідирує у чемпіонаті чернігівська “Десна” — 58 очок. Рівненський “Верес” посідає дев’яту сходинку турнірної таблиці — 29 очок. Наступний матч “Верес “ проведе 20 травня проти “Рави” у Рава-Руську.
Результати ігор: “Житичі” — “Карпати-2” — 2:1, “Княжа” — “Динамо-3” — 0:0, “Факел” — МФК “Житомир” — +:-, “Десна” — “Буковина” — 4:0, “Рава” — “Нива” — 1:0, “Нафтовик” — “Чорногора” — 2:1, “Княжа” — “Рава” — 1:2, “Оболонь-2” — “Факел” — 0:1, “Нафтовик” — МФК “Житомир” — +:-, “Чорногора” — “Буковина” — 1:2, “Карпати-2” — “Нива” — 1:0, “Житичі” — “Динамо-3” — 0:0.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору