Рівне:

Створення та просування сайтів

Тарасюк написав заяву про звільнення

Україна і світ 11-травня, 2006, 15:419 prov 1 179
Керівник прес-служби Міністерства закордонних справ України Василь Філіпчук підтвердив, що міністр закордонних справ України Борис Тарасюк написав заяву про звільнення його від виконання обов’язків міністра у зв’язку з обранням депутатом Верховної Ради, передає УНІАН.
— Міністр закордонних справ України Борис Тарасюк здійснив кроки відповідно до закону про вибори народних депутатів України, тобто подав заяву до ВР з проханням звільнити його від виконання обов’язків міністра закордонних справ у зв’язку з обранням до нового складу парламенту, — сказав Філіпчук.
Водночас, речник МЗС зазначив, що до затвердження нового складу Кабінету Міністрів Борис Тарасюк продовжуватиме працювати на посаді міністра закордонних справ. Філіпчук нагадав, що, відповідно до норм Конституції, новообрана ВР України має затвердити кандидатуру міністра закордонних справ відповідно до подання Президента України.
За словами голови ЦВК Ярослава Давидовича, “у ЦВК є без винятку всі заяви членів уряду про їх звільнення, які зареєстровані у Верховній Раді. І ЦВК сьогодні задовольнила заяви, зареєструвавши всіх народними депутатами. Потім це питання окремо розглядатиметься в парламенті”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору