Рівне:

Створення та просування сайтів

На соціальні програми не вистачає коштів

Актуально 25-травня, 2006, 16:119 prov 1 304
— Тільки 25 регіональних програм із 140, які затвердила Рівненська обласна рада попереднього скликання, реально фінансуються, — повідомив на черговому засіданні Рівненського прес-клубу голова постійної комісії обласної ради з питань бюджету, фінансів та податків Анатолій Юхименко.
Фінансування охорони здоров’я й освіти на Рівненщині Анатолій Юхименко назвав жалюгідним, адже, за його словами, коштів, які виділяються на ці галузі, вистачає лише на зарплату і комунальні платежі. Відсутні в обласному бюджеті також кошти на ремонт доріг у сільській місцевості. Крім того, як прогнозує голова постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків, більше 44 мільйонів гривень не вистачить на допомогу сім’ям з дітьми і малозабезпеченим сім’ям.
За словами Анатолія Юхименка, в цілому на реалізацію регіональних програм виділено понад 8 мільйонів гривень. Передбачено фінансування також загальнодержавних програм за рахунок субвенцій із державного бюджету. 11 мільйонів гривень виділено на будівництво газопроводів, 15 мільйонів гривень – на виплату реструктуризованого боргу за ст.57 Закону України “Про освіту”.
Наталія ЛЕВЧУН,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору