Рівне:

Створення та просування сайтів

Декілька порад з проголошення весільних тостів експромтом

Порадниця 02-кві, 2009, 10:229 prov 2 350
Весілля - це не тільки вдалий шанс добре погуляти, але і хороша можливість висловити свої почуття, звичайно, коли є що висловлювати. Довгі промови на розважальних заходах нікому особливо не подобаються, тому найкраще свій виступ трансформувати в короткий, але змістовний тост. Правда, хороший тост не набагато легше придумати і сказати, ніж довгу промову - але в цьому ми спробуємо вам допомогти.
Перш за все хотілося б порадити не соромитися казати те, що відчуваєш, якщо справді є що сказати. Деколи ніякий, але відвертий тост “зачіпає” слухачів більше, ніж вишуканий, але “холодний”, сказаний для гарного слівця і демонстрації красномовства автора.
До речі, на весіллі тост може говорити будь-яка запрошена людина, і швидше за все, цей тост буде сприйнятий всіма прихильно і з розумінням. Крім того, якщо багато тостів - отже, молодих поважають і справді бажають їм щастя.

як знайти відповідний спосіб сказати свій тост?
Перш за все необхідно привернути до себе увагу. На весіллі більшість людей спілкується один з одним, не звертаючи уваги на різних скромних ораторів: для того, щоб відразу привернути увагу до себе і своєї промови, спробуйте постукати вилкою по келиху - пронизливий дзвін примусить людей подивитись у ваш бік. Як тільки значна частина гостей справді вас побачить, простягніть руку з чаркою і запропонуйте свій тост, адресуючи його окремій людині або групі.

Коли найкраще говорити весільний тост?
На весіллі для цього годиться будь-який момент - тут немає ніяких обмежень. Звичайно, можна почекати, поки висловляться всі батьки і родичі, а потім сказати слово самому. Але ніхто не образиться, якщо ви висловитеся без очікування всіх учасників торжества. Тост є тост - головне, щоб він був “у тему” і по суті. Природно, коли всі танцюють, не варто говорити тост - навряд чи хтось зверне на це увагу.
Яка тривалість
весільного тосту?
Все повинне бути в міру. Якщо вам є що сказати, красиво і не затягуючи, - саме такий тост є цікавим і приємним. Занудні оратори нікому не подобаються, окрім самих себе.

Чому тост потрібно робити зі спиртним в келиху?
Тому що це давня, якщо не стародавня традиція. Якщо ви виголошуватимете свій тост з соком або мінералкою в келиху, то деякі гості можуть вважати це поганою ознакою: за багатьма повір’ями тост із водою в келиху - до нещастя і невдачі. Після проголошення тосту хоча б сьорбніть з келиха, якщо не збираєтеся пити його до дна або з якихось причин утримуєтеся від алкоголю. Виняток робиться тільки для зовсім непитущих людей.

Про що бажано згадати у весільному тості?
Не варто зупинятися на серйозних темах, наприклад політики або фінансової кризи. Проголошуйте тости на приємні молодим і присутнім теми: подальше життя, благополуччя, діти, родичі, свята і тому подібне.
У жодному разі не слід жартувати на теми “на межі фолу”. Прибережіть це для парубоцького вечора, але не для весілля.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору