Рівне:

Створення та просування сайтів

Катерина Ющенко поїхала до США

Україна і світ 01-чер, 2006, 19:539 prov 1 107
Голова Наглядової ради Міжнародного благодійного фонду “Україна 3000” Катерина Ющенко перебуває у Сполучених Штатах Америки з робочою поїздкою, яка триватиме з 29 травня по 4 червня 2006 року.
Як повідомили в офіційному Інтернет-представництві глави держави, пані Ющенко відвідає Вашингтон, Філадельфію, Сан-Франциско та Лос-Анджелес. Основна мета поїздки — залучення ділових, громадських та медичних кіл Сполучених Штатів до участі в проекті Фонду “Від лікарні до лікарні”, зокрема, до створення та будівництва Медичного центру охорони здоров’я матері та дитини у Києві.
Пані Ющенко також зустрінеться з представниками української громади США та відвідає Джорджтаунський університет. У Вашингтоні планується її зустріч з міністром охорони здоров’я США Левітом.
У Філадельфії Ющенко виступить перед Радою зі світових питань Філадельфії, а також проведе низку зустрічей з представниками наукових, медичних, ділових кіл та благодійних організацій. Основною темою зустрічей буде обговорення питань покращення системи охорони здоров’я в Україні, а також співпраця у рамках програми Фонду “Від лікарні до лікарні”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору