Рівне:

Створення та просування сайтів

Депутати від УНП зводять політичні рахунки

Актуально 01-чер, 2006, 19:579 prov 1 068
Представники фракції УНП в Рівненській обласній раді Мирослав Семанів та Георгій Лебедюк зірвали засідання постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства. Вони запропонували внести до порядку денного засідання комісії питання про недовіру голові комісії Вірі Кобилянській, однак за порядок денний проголосувати відмовилися. Своїх колег із УНП підтримали також бютівці Валерій Стеців та Михайло Вервега.
На думку першого заступника голови обласної ради Валентина Королюка, депутати фракції УНП свідомо вносять деструктив у роботу комісії задля зведення політичних рахунків. До того ж, згідно з Регламентом роботи обласної ради, рішення про обрання голів комісій приймає сесія. Втім, для того, щоб фракції домовились між собою й узгодили кандидатуру на посаду голови комісії з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства, засідання комісії перенесли на 6 червня. Валентин Королюк переконаний, що надалі комісія працюватиме в конструктивному руслі, і вже на наступному засіданні буде обрано голову комісії, заступника і секретаря.
Нагадаємо, що, обираючи голову комісії з питань охорони здоров’я, материнства і дитинства, депутати відхилили кандидатуру Семаніва на цю посаду, а Лебедюк сам зняв свою кандидатуру. Тож більшістю депутатських голосів на сесії головою комісії було обрано Віру Кобилянську. Однак Мирослав Семанів переконаний, що посади голів постійних комісій обласної ради нинішнього скликання розподілили між собою олігархи. На його думку, Віра Кобилянська не володіє ситуацією, яка склалася на сьогодні у сфері охорони здоров’я Рівненщини. Натомість, як стверджує Віра Кобилянська, усі нинішні проблеми медицини в нашій області – це наслідки перебування при владі УНП. Вона запевнила, що докладе максимальних зусиль до того, щоб кошти, які надходять в область з державного бюджету, використовувалися на потреби хворих. За словами Віри Кобилянської, в цілому з держбюджету на фінансування всіх лікувально-профілактичних закладів Рівненщини надійшло 3 мільйони 265 тисяч гривень.
Наталія ЛЕВЧУН,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору