Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненські вогнеборці ліквідували пожежу на ВАТ „Рівнесільмаш”

Останні новини 28-кві, 2009, 12:059 prov 1 263
О 13:48 27 квітня до оперативно-диспечерської служби ГУ МНС за телефоном 101 від працівників ВАТ „Рівнесільмаш” надійшло повідомлення про загорання залишків фарби у фарбувальній камері недіючого цеху №3 по різці металу. На місце виклику негайно виїхало п’ять пожежно - рятувальних підрозділів державної пожежної охорони на чолі з оперативно-кординаційним центром головного управління МНС. Прибувши за вказаною адресою вогнеборці побачили, що з вікон будівлі виходить густий чорний дим. Провівши бойове розгортання, рятувальники в апаратах захисту органів дихання зайшли в задимлений цех. Вогнем було охоплено понад 80 кв.м. площі приміщення. Тому, щоб не допустити поширення вогню на ще більшу площу та повністю ліквідувати пожежу бійці МНС подали до осередку займання чотири потужних водяних ствола. Тим часом інша група вогнеборців з метою недопущення поширення вогню на дах будівлі, подали вогнегасячі засоби на рубероїдну покрівлю.
Варто відмітити, що гасіння даної пожежі ускладнювалося відсутністю справних пожежних вододжерел, високою температурою горіння та сильним задимленням, а також розповсюдження пожежі у важкодоступних місцях, а саме: у шахтах, вентиляційних каналах, секціях технологічного обладнення. Проте незважаючи на усі труднощі вогнеборцям знадобилося майже дві з половиною години, щоб повністю впоратися з пожежею.
Наразі причину та збитки від пожежі з’ясовують фахівці МНС, — повідомив старший лейтенант служби цивільного захисту, інспектор центру пропаганди ГУ МНС у Рівненській області Дмитро Мельник.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору