Рівне:

Створення та просування сайтів

“Рівнебуд” повернула у державну власність гуртожиток у Рівному

Останні новини 29-кві, 2009, 10:109 prov 1 745
АТЗТ фірма “Рівнебуд” повернула у державну власність гуртожиток по вул. Відінській,27 у Рівному. Товариство залишило за собою лише власні службові та технічні приміщення, розташовані на 1 поверсі та у підвалі.
Згідно акту приймання-передачі, підписаного 27 квітня 2009 року Головою правління АТЗТ Олександром Люльчиком та начальником регіонального відділення ФДМУ по Рівненській області Валерієм Марчевським, фактично у державну власність передані лише трохи більше 650 квадратних метрів гуртожитку.
Річ у тім, що у 2000 році три чверті площ гуртожитку, де проживає 45 сімей, було реконструйовано під житловий будинок і приватизовано самими ж мешканцями. Ще частина приміщень була викуплена – також мешканцями - у приватну власність.
Частину будівлі, переданої у державну власність, заселяє майже півсотні мешканців. Саме ці люди неодноразово зверталися до регіонального відділення з проханням посприяти поверненню їх гуртожитку у державну власність.
Тепер на часі, за словами Валерія Марчевського, створення громадської організації, яка би займалася утриманням будинку. Технічний стан гуртожитку по вул. Відінській,27 у Рівному, який свого часу увійшов до статутного фонду “Рівнебуду”, нині у задовільному стані, — повідомила прес-служба РВ ФДКМУ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору