Рівне:

Створення та просування сайтів

Поліція відібрала у Марадони годинник

Спорт 15-чер, 2006, 15:379 prov 1 018
Щойно приїхавши до Італії на добродійний матч, Дієго Марадоні (Diego Maradona) довелося відзвітувати за несплачені податки перед економічною поліцією країни. Поліцейські конфіскували годинник Rolex, причому відразу в двох екземплярах – по одному з кожної руки Марадони.
Марадона заборговував податковому відомству Італії 31 мільйон євро у восьмидесятих і на початку дев’яностих років, коли грав у клубі Napoli. При цьому футболіст наполягає, що платити податок повинен був сам клуб, який займав перше місце в італійській лізі завдяки Марадоні.
Марадоні довелося спілкуватися з економічною поліцією вже через кілька годин після його прибуття до Італії. Поліцейські показали футболісту ордер, за яким вони могли забрати всі цінні речі, які знайдуть у футболіста, не обшукуючи його.
За словами офіцера поліції, котрий виконував цей наказ, вартість конфіскованого годинника – 10 тисяч євро, але як особисті речі Марадони вони підуть з аукціону значно дорожче.
Це не перше зіткнення Марадони з італійськими податковими органами. У минулому році вони забрали весь гонорар футболіста за участь у телешоу “Танцюючи із зірками” (Dancing with the stars), а в 2001 році в римському аеропорту, куди прилітав Марадона, 20 поліцейських чекали його прямо біля трапа літака.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору