Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 30-кві, 2009, 09:559 prov 1 150
У суботу відбулися матчі першого туру чемпіонату та першості області з футболу. У першій лізі були зафіксовані результати: ”Сокіл” — ”Случ” — 0:0 (юнаки — 0:0), ”Волинь-Цемент” — ”Славія” — 1:2 (0:10), ”Маяк” — ”Хімік” — 1:0 (3:1), ”ОДЕК” — ”Вельбівно” — 2:1 (2:0), ”Варіант” — ”Ізотоп-РАЕС” — 0:4 (0:0). Матч між командами “Гоща-АМАКО” — “Верес-2” відбувся в середу.
Більш результативним стартовий тур видався у другій лізі: ”Водник” — ФК ”Гоща” — 4:1, ”Горизонт” — ”Фіалка” — 4:1, ”Енергія” — ”Сатурн” — 7:0, ”Горинь” — ФК ”Смига” — 2:2, ”МлинКов” — ”РОКО” — 1:1, ”Фортуна” — ”Полісся” — 2:0.
Другий тур у першій лізі відбудеться у неділю, а в другій — у суботу та неділю.
***
Третю гру поспіль відзначається за дніпропетровський “Дніпро” у прем’єр-лізі України з футболу вихованець рівненського футболу Володимир Гоменюк. У неділю удар млинівчанина став переможним у домашньому матчі “Дніпра” зі столичним “Арсеналом” — 2:1.
***
Наближається до завершення фінальний етап чемпіонату України з баскетболу серед жінок у першій лізі. У черговому турі рівненський БК “Сузір’я-НУВГП” приймав “Білу акацію”. Одеситки, як і підопічні Валерія Жартуна, претендують на бронзові нагороди турніру. У суботу господарки не мали труднощів із суперницями й легко переграли одеситок — 84:54. Найрезультативнішими у складі БК “Сузір’я-НУВГП” стали Олена Бондар — 21 очко, Ганна Єремейчук і Вікторія Климюк — по 20. На жаль, повторити успіх у неділю не вдалося — 75:78. Найрезультативнішими у рівнянок були Вікторія Климюк — 27 очок, Ганна Єремейчук — 20, Людмила Сова — 19. Наступні матчі БК “Сузіря-НУВГП” проведе найближчими вихідними у Харкові проти місцевої команди ”ХАІ-Прогрес”, яка лідирує у чемпіонаті — 28 очок. На три менше у столичного СДЮШОР-3-КНЕУ та ”Білої акації”. В активі рівнянок — 23 пункти.
***
Завершилися змагання у всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі серед дівчат 1994 року народження. Команда ”Рівненщина-94” (тренери Валерій Жартун та Марина Панюк) посіла друге місце, пропустивши вперед столичний колектив ”КСЛІ-1-94-Кочергіна”. Раніше друге місце у своєму віці виборола команда ”Рівненщина-96” (тренери Марина Панюк та Валерій Жартун). Приємно, що кращим гравцем було визнано рівнянку Олену Бойко.
***
Після завершення регулярного чемпіонату з баскетболу у суперлізі сайт www.bascet.com.ua вибрав символічні п’ятірки. Якщо у першій немає представників БК-93 “Пульсар” (Халід Ель-Амін (“Азовмаш”), Манучар Маркоішвілі (БК “Київ”), Діжон Томпсон (“Азовмаш”), Кріс Оуенс (БК “Донецьк”), Річард Гуінн (“Азовмаш”), то в другій є. Павла Улянка вибрали туди разом із Андресом Родрігесом (БК “Донецьк”), Сімонасом Сєрапіносом (“Азомаш”), Пі Джейн Такером (БК “Донецьк”) та Абдулахі Кусо (“Сумихімпром”). Приємно, що в символічній збірній захисного плану є вихованець рівненського баскетболу Сергій Ліщук (“Азовмаш”).
***
Один крок лишається зробити ГК “Рівне”, аби здобути нагороди чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд у вищій лізі. У передостанньому турі підопічні Юрія Басюка розійшлися миром у Харкові з місцевою командою “Панацея-ШВСМ”, яка є лідером змагань. Першого ігрового дня були сильніші господарки — 23:22 (12:12), а наступного — гості — 29:24 (16:12). Результати решти ігор: “Економунівер” — “Університет” — 28:26 та 21:21, “Хмельничанка” — “Мотор-2” — 34:33 та 36:24. У турнірній таблиці лідирує “Панацея-ШВСМ” — 25 очок. На шість менше у тернопільського “Економунівера”. Третіми йдуть рівнянки — 18 пунктів. Від ГК “Рівне” на два очки відстає “Хмельничанка”, яка завітає до нашого міста 8-9 травня.

***
Закінчився комерційний турнір серед пар “Speedway-Autohaus-Cup” в німецькому Мейсені, де українська пара — Ярослав Полюхович та Володимир Трофимов — зайняла шосте місце. Чудово себе показав Ярослав, який набрав 11 пунктів. Перемогу в турнірі здобула польська пара: Роберт Міколайчак та юний Патрік Дудек, другою була німецька пара, бронзу отримали гонщики зі Словенії.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору