Рівне:

Створення та просування сайтів

За 64 тисячі боргу Біла Криниця залишилася без води

Останні новини 13-травня, 2009, 13:099 prov 995
12 травня ОКП «Рівнеоблводоканал» припинило водопостачання комунального підприємства Білокриницької сільської ради БСКГ «Комунальник», що в селі Біла Криниця. Як повідомили на водоканалі, до такого кроку вони вдалися через борги «Комунальника», які на сьогодні складають 64 475,79 гривень.
Як пояснив комерційний директор «Рівнеоблводоканал» Тарас Грень, заборгованість накопичилася протягом останніх 2 років. Крім того, фахівцями водоканалу були зафіксовані факти безоблікового використання води.
Відновити постачання води БСКГ «Комунальник» на водоканалі обіцяють після погашення заборгованості. Пред’являти претензії напряму споживачам, підприємство не може, адже за словами Тараса Греня, угода щодо водопостачання укладена саме з БСКГ «Комунальник».
Довідка: За інформацією ОКП «Рівнеоблводоканал», тариф на послуги водопостачання для споживачів (населення) Білокриницької сільської ради згідно з рішенням Рівненської обласної ради № 1096 від 23.01.2009 становить 2,16 грн. за м.куб. Аналогічний тариф затверджений для населення у м. Рівне, смт Квасилів, селах Корнинської, Городищенської, Олександрійської сільських рад Рівненського району, — повыдомила прес-служба облради.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору