Рівне:

Створення та просування сайтів

Збоченець-педофіл намагався зґвалтувати 9-річну школярку

Останні новини 13-травня, 2009, 14:199 Lobanovskiy 963
Серед білого дня невідомий чоловік напав на трьох маленьких дівчаток і намагався одну з них зґвалтувати. Її врятували подруги, які вчепились у нападника і почали кликати на допомогу. Педофіл втік, а перелякані дівчатка зараз перебувають вдома і бояться вийти на вулицю.

Випадок стався о третій годині дня. Три подруги, 9-річні Христинка та Марійка і 11-річна Олена після уроків пішли погуляти. Дівчатка любили прогулюватись біля водойми, що неподалік їх будинку. Вони вже повертались додому, коли зненацька з кущів вискочив голий чоловік і накинувся на них. Він схопив Христинку за шию і потягнув її з дороги. Закрив дівчинці рота та почав душити. Дівчатка закричали від жаху. Старша дівчинка стала бити збоченця. Коли чоловік побачив, що на допомогу дітям біжать дорослі, втік. Він встиг вдарити старшу дівчинку в обличчя, розбив їй носа, а ту, яку душив, теж вдарив в обличчя.

Перелякані дівчатка прибігли додому і розказали про все батькам. Шукати педофіла почали всією вулицею, проте безрезультатно.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору