Рівне:

Створення та просування сайтів

КРИМСЬКІ МОТИВИ МИКОЛИ ГОДУНА

Актуально 13-лип, 2006, 10:289 prov 1 555
Саме цю життєву істину вкотре підтвердив живописець із Бабина, що в Гощанському районі, член Національної спілки художників України Микола Годун. Свій літній відпочинок у Криму він використав як час творчості. За короткий термін наш земляк написав понад 30 полотен, що розповідають про український півострів, його неповторну природу та колорит. Персональна виставка цього відомого далеко за межами України автора щойно відкрилася в Рівненському обласному краєзнавчому музеї.
З новими художніми роботами Микола Годун знайомить шанувальників прекрасного не вперше. Його картини є в державних установах і приватних колекціях України, Канади, Польщі, Австрії, Росії, США. Він був учасником багатьох виставок. Нинішня експозиція живопису Миколи Годуна – ще одна грань його таланту. У цьому переконалися численні гості свята мистецтва, завітавши на відкриття виставки.
Цього ж дня в обласному краєзнавчому музеї відкрилася ще одна виставка –“2006 – ювілеї року”, на якій представлені матеріали, що розповідають про круглі дати славетних книжок краю, дослідників минувшини, історичних дат та музеїв Рівненщини. А в нинішньому році виповнюється 110 років з часу заснування першого музею області в селі Городок, 100-річчя появи в Рівному першого музею та 90 років з часу заснування музейного закладу в Острозі. А ще відзначаємо 445-річчя Пересопницького Євангелія, 425-річчя Острозької Біблії та ряд інших поважних дат.
Юрій БЕРЕЗА,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору