Рівне:

Створення та просування сайтів

Водія-вбивцю знайшли через три дні

Кримінал 13-лип, 2006, 10:329 prov 1 133
Це ДТП трапилося ще 3 липня близько 23 год в Сарнах на вулиці Бєлгородській. Тоді був смертельно травмований 25-річний місцевий житель Вадим В. І тільки нещодавно винуватця аварії зі смертельним наслідком правоохоронці затримали.
В той день Вадим ремонтував свій автомобіль «ВАЗ-2102», що стояв на узбіччі. У цей час повз нього проїжджав легковий автомобіль. Водій на великій швидкості врізався в молодого чоловіка і миттєво зник з місця пригоди, не надавши допомоги. Можливо, він гадав, що в сутінках його авто ніхто не помітить, але все ж таки мешканці, почувши скрегіт гальм і звук удару, вибігли на вулицю. Люди встигли розгледіти колір та марку авто і повідомили про це правоохоронцям. На місці події також знайшли маркувальний знак «GL».
Працівники 4-го міжрайонного відділення ДАІ, що знаходиться в Сарнах, опрацювали 90 автомобілів такої марки. Розслідування привело працівників ДАІ до села Чемерне Сарненського району. Спілкуючись із селянами, вони дізналися, що власник автомобіля у Москві, так як часто їздить на заробітки, хоча день тому був удома.
— Ми дізналися, що за кордон автомобіль, водія якого підозрюємо у скоєнні злочину, не виїжджав, — розповідає інспектор з розшуку 4-го МРВ ДАІ старший лейтенант міліції Володимир Леончик, — У нас не викликало сумніву, що ми натрапили саме на цей автомобіль.
Мешканці села розповіли, що бачили того дня, у понеділок, Миколу з товаришем напідпитку. Коли правоохоронці завітали до оселі підозрюваного Миколи, його дружина відповіла, що її чоловіка немає вдома. Натомість міліціонери попросили її відчинити двері у гараж. Зайшовши у гараж, працівники ДАІ відразу не помітили іномарку. Вона була схована. Та, оглянувши «Фольксваген-Пассат» синього кольору, правоохоронці переконалися, що саме це авто вони розшукують: розбита передня права фара, деформоване праве крило та відсутня табличка «GL». До того ж у правоохоронців закрався сумнів щодо слів жінки про відсутність чоловіка. І відчуття міліціонерів не підвело: наляканий чоловік таки переховувався в хаті.
У спілкуванні з міліціонерами Микола зізнався, що дійсно він того вечора збив чоловіка, та поїхав далі, так як не зрозумів, що сталося. Експерти після розтину тіла повідомили, що у потерпілого внаслідок удару розірвалися хребет, селезінка та печінка.
Ввечері 6 липня Миколу К., працівники міліції затримали і за фактом ДТП порушили кримінальну справу. До речі, Микола виховує п’ятеро малолітніх дітей, двоє з яких хворі на ДЦП.
Інна БЕРЕЗОВСЬКА,
старший інспектор з профілактичної роботи ВДАІ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору