Рівне:

Створення та просування сайтів

Всі виявлені порушення відшкодували одразу

Останні новини 05-чер, 2009, 12:569 prov 1 189
В Рівненській обласній стоматологічній поліклініці ревізори обласного контрольно-ревізійного управління виявили фінансових порушень на 133 тисяч гривень. Проведена планова ревізія фінансово-господарської діяльності зафіксувала недоліки у нарахуваннях заробітної плати, виплатах відпускних. Ці порушення спричинили завищення потреби в бюджетних асигнуваннях за спеціальним фондом кошторису стоматполіклініки та незаконні перерахування внесків до державних цільових фондів.
Ревізори також виявили, що за останні два роки в бухгалтерських документах стоматполіклініки не проведено індексацію первісної вартості земельної ділянки, що призвело до заниження її вартості. За даними бухгалтерського обліку не було оприбутковано проектно-технічну документацію на реконструкцію приміщення обласної стоматполіклініки. Це порушення зумовило заниження установою вартість активів.
За результатами ревізії на головного бухгалтера складено протокол про адміністративне правопорушення, матеріали направлено в правоохоронні органи.
Як повідомила начальник відділу контролю в сфері соціального захисту населення Валентина Сікора, в ході ревізії всі фінансові порушення Рівненською обласною стоматологічною поліклінікою було повністю відшкодовано, — повідомила прес-служба КРУ в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору