Рівне:

Створення та просування сайтів

Правоохоронці перевірили комп'ютерні і розважальні заклади

Останні новини 10-чер, 2009, 12:339 prov 1 115
З 1 по 10 червня 2009 року працівниками відділення кримінальної міліції у справах дітей Рівненського міського відділу проведена операція „Нічне місто”, в ході якої в нічний час перевірені комп’ютерні, розважальні заклади з метою виявлення неповнолітніх після 22 години.
За період операції до Рівненського міського відділу було доставлено близько семи неповнолітніх та складено адміністративні протоколи за статтями 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення - „Невиконання батьками або особами, що їх заміняють, обов΄язків щодо виховання дітей” та 178 КУпАП – „Розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п’яному вигляді”. З батьками та неповнолітніми були проведені профілактичні бесіди з метою недопущення ними в подальшому подібних випадків.
У весняно-літній період після 22 години неповнолітні не повинні перебувати без супроводу батьків або осіб, що їх заміняють у закладах дозвілля, громадського харчування, комп’ютерних та ігрових залах міста відповідно до рішення Рівненської міської ради від 27 жовтня 2007 року №1052 „Про заборону перебування малолітніх дітей у вечірній час у закладах дозвілля, громадського харчування, комп’ютерних та ігрових залах міста”. У разі виявлення малолітніх після 22 години, працівники Рівненського міського відділу міліції, доставляють їх у відділення кримінальної міліції у справах дітей Рівненського міського відділу для встановлення особи та передачі неповнолітнього батькам або особам, що їх заміняють. Після чого на батьків складається адміністративний протокол за статтею 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення - „Невиконання батьками або особами, що їх заміняють, обов΄язків щодо виховання дітей”, в подальшому протокол передається до суду міста Рівного для прийняття рішення про адміністративне стягнення. Після систематичного вчинення адміністративних правопорушень (три чи більше разів протягом року) неповнолітні ставляться на облік у відділення кримінальної міліції у справах дітей Рівненського міського відділу, — повідомив ВЗГ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору