Рівне:

Створення та просування сайтів

Нетверезий водій керував пасажирським мікроавтобусом

Останні новини 11-чер, 2009, 10:309 prov 1 178
Цього ранку пасажирам маршрутного мікроавтобусу Рівне-Підліски двічі пощастило. Перший раз, коли наряд дорожньо-патрульної служби ДАІ, що ніс службу на автодорозі Київ-Чоп, в рамках проведення операції «Автобус -2009», вирішив перевірити водія саме їх маршрутного транспортного засобу.
О сьомій годині ранку маршрутка сполученням Рівне-Підліски прямувала з пасажирами до села. При перевірці документів у інспекторів ДПС виникла підозра, що водій напідпитку, оскільки від нього було чути запах алкоголю та були явні ознаки сп`яніння. Для підтвердження цієї, підозри водія було освідчено на стан алкогольного сп’яніння в Рівненському наркологічному диспансері. Скоро аналіз дав позитивний результат. Експертиза підтвердила підозру правоохоронців, таким чином працівники ДАІ вберегли пасажирів від непередбачених наслідків керування.
Вдруге пощастило пасажирам, тоді, коли на їх прохання довезти їх до кінцевої зупинки в село Підліски інспектор ДАІ згодився спочатку завезти людей, а вже потім – поставити мікроавтобус на штрафний майданчик ДАІ. Інспектор ДПС сам сів за кермо маршрутки та здійснив рейс до Підлісок, при цьому, поїздка для пасажирів цього рейсу стала безкоштовною.
Логічно виникає запитання - хто і як міг випустити в рейс такого водія, адже в шляховому листі у водія стояли відмітки як механіка – про справність транспортного засобу, так і лікаря – в тому, що водій тверезий та здоровий. В цьому розбиратимуться фахівці авто технічної інспекції ДАІ та територіального управління Головавтотрансінспекції, — повідомили з прес-служби УДАІ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору