Рівне:

Створення та просування сайтів

Погорів на краденому

Кримінал 24-сер, 2006, 10:409 prov 973
Напевне, не сподівався раніше судимий житель села Мала Любаша Костопільського району Сергій К., що під час скоєння нового злочину його впіймають правоохоронці, а на додачу розкриють «старий грішок», який порушник вчинив місяць тому в Сарнах.
За словами інспектора ЦЗГ УМВС у Рівненській області Михайла Мельника, Сергій примітив на новобудові в Костополі, як «погано» лежать склопакети та будівельні матеріали. Тож чоловік, не довго думаючи, вирішив перетягти «скарб» до себе, бо ж, як говориться, хороший господар усе несе до хати, а не з хати. Вибивши вхідні двері незавершеного будинку, Сергій завантажив на своє авто матеріал, який господар планував використати на будівництві домівки. Коли власник прийшов вранці до майбутньої оселі, то відразу побачив відсутність будівельних матеріалів. Чоловік, не гайнуючи часу, звернувся до правоохоронців і вони швидко «вирахували» злодія.
Міліціонери, знаючи, що саме Сергій є причетним до крадіжки, завітали до нього додому. Господар якраз порався по господарству і, безумовно, не чекав візиту правоохоронців. Але відпиратися було марно, тому він зізнався у скоєному.
І на цьому все могло закінчитися: Сергій саме за цю крадіжку відсидів би мінімальне покарання. Поміж тим, правоохоронці з’ясували, що турботливий господар має в селі Мала Любаша ще один будинок. Тож вирішили відвідати і його та подивитися, чи там немає більше нічого краденого. Ретельно оглянувши дім та подвір’я, вирішили зазирнути до хліва. І чуття міліціонерів не підвело: під сіном вони знайшли автомобіль «Ауді» без номерних знаків та з пошкодженим замком запалу. Як виявилося, цей автомобіль перебував у розшуку понад місяць, а викрав його Сергій у Сарнах. Якою ж була радість власника, коли йому сповістили про те, що його легковика розшукали. Він, мабуть, уже й не сподівався побачити свого залізного коня.
Втім, і це ще було не все. У ході перевірки працівники міліції встановили, що за підозрюваним числяться ще три грішки. За даними фактами порушили кримінальну справу, слідство триває.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору