Рівне:

Створення та просування сайтів

РЕЧОВОМУ РИНКУ — 10 РОКІВ

Актуально 31-сер, 2006, 13:019 prov 1 170
На початку вересня виповнюється 10 років одному з найвідоміших підприємств Рівного — ЗАТ «Речовий ринок». Люди старшого віку пам’ятають, як різнилось підприємство 1996 року від того, що існує зараз.
Генеральний директор ЗАТ «Речовий ринок» Володимир Рабінюк розповідає:
— Наразі на території ринку працює понад 1500 працівників. Наше підприємство сплачує великі податки у бюджети усіх рівнів. За роки існування ми сплатили податків понад 30 мільйонів гривень. За три-чотири роки плануємо перетворити ринок на сучасний європейський торговий центр. Перші наслідки такого перетворення помітні вже й зараз.
На запитання, де одягається сам пан Рабінюк, він відповів, що, безумовно, на ринку. І жартома додав, що для нього там роблять ще й знижку.
Якщо 10 років тому ринок основні зусилля зосереджував на торгівлі, то зараз він вийшов далеко поза межі лише цієї сфери. Так, станом на сьогодні основними видами діяльності підприємства є будівництво, транспорт, охоронні послуги та інше. Займаються керівники ринку і благодійністю. Допомагають спортивним командам області, таким як БК-93 «Пульсар» та футбольний клуб «Верес». Також від них отримують допомогу Будинок малюка, притулки та школи.
Володимир Рабінюк та голова спостережної ради ЗАТ «Речовий ринок» Олег Ткачук вважають, що незабаром люди йтимуть на базар і отримуватимуть задоволення від його відвідування. До того ж, ціни там є значно нижчими, ніж у дорогих «бутіках», а якість товару однакова. На завершення зустрічі партнери по бізнесу привітали усіх з наступаючим Днем підприємця.
Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору