Рівне:

Створення та просування сайтів

Горить наркотичне зілля

Кримінал 07-вер, 2006, 14:549 prov 832
Наркоторговців та наркоманів не спиняють ні штрафи, ні кримінальна відповідальність за розповсюдження наркотичного дурману. Вони й надалі продовжують свою чорну справу, втягуючи до цього бізнесу все більше і більше охочих заробити. Так, нещодавно співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків на вулиці Білій, що в обласному центрі, затримали двох рівнян, які мали при собі наркотичне зілля.
Як повідомила інспектор ЦГЗ УМВС України в Рівненській області Олена Кузьменко, обоє товаришів переносили у сумках близько десяти кілограмів голівок снодійного маку. Молодики планували вигідно продати цей товар, але стали «здобиччю» підрозділу ВБНОНу. Тепер міліціонери дізнаються, хто ще був причетним до цієї справи і куди та кому планували продати наркотик чоловіки.
Тільки з початку 2006 року співробітники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків вилучили близько тисячі кілограмів наркотичних речовин. Ліквідували три нарколабораторії та 10 притонів.
Якщо цікаво, куди дівають конфісковане «добро» міліціонери, то повідомляю, вони його спалюють. І у такому наркотичному вогнищі знищили не одну сотню тисяч наркотичних рослин.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору