Рівне:

Створення та просування сайтів

Профспілковим милосердям зігріли вдів загиблих рівненських правоохоронців

Кримінал 18-чер, 2009, 21:289 prov 2 138
Профспілковим милосердям зігріли  вдів загиблих рівненських правоохоронців


Приміщення УМВС України в Рівненській області відвідали голова профспілки атестованих працівників ОВС України Анатолій Онищук та директор фірми “ГЮНСЕЛ” Селамі Гюнер. Місія, яку вони виконали на Рівненщині, – більш, ніж приємна і потрібна. Насамперед, сім’ям тих правоохоронців, світла пам’ять про яких назавжди житиме у наших серцях. Гості вручили безкоштовні проїзні квитки для поїздок міжміськими автобусними маршрутами фірми “ГЮНСЕЛ” територією України вдовам загиблих при виконанні службових обов’язків працівників міліції.
На урочистих зборах з цієї нагоди були присутні начальник УМВС України в Рівненській області Ярослав Голомша, його заступники, голова Рівненської обласної профспілкової організації атестованих працівників ОВС Микола Паліюк, керівники структурних підрозділів Управління МВС та, власне, жінки, які так рано залишилися вдовами.
– Місія наша сьогодні стосується надзвичайно важливих жінок, сестер нашого колективу, – зауважив Ярослав Голомша. – Хочеться вкотре зробити щось корисне від імені нашої профспілки для людей, які потребують особливої уваги та допомоги, тому ми вдячні пану Анатолію, що він, проводячи такі акції по всій території України, не забуває і про Рівненщину.
За словами Анатолія Онищука, безкоштовні (та пільгові) проїзні квитки він разом із директором турецької фірми “ГЮНСЕЛ” вручає не вперше. Розпочали благородну справу ці люди з майже 50 дітей загиблих працівників міліції, які навчаються у юридичному ліцеї імені Ярослава Кондратьєва Київського національного університету внутрішніх справ. Голова профспілки атестованих працівників ОВС України зауважив, що без підтримки МВС і, насамперед, Селамі Гюнера ця акція була б неможливою.
– Ця акція – маленька частинка того, що всі ми – і суспільство, і держава – повинні зробити для сімей загиблих працівників міліції. І хоча ваші втрати не можна компенсувати жодною акцією і жодною доброю справою, але, разом з тим, життя продовжується, і ми зобов’язані підтримувати вас, – звернувся Анатолій Онищук до вдів загиблих стражів правопорядку Рівненщини.
А Селамі Гюнер додав:
– Ми вирішили підтримати програму, розуміючи, як важко одиноким матерям. Будемо продовжувати цю хорошу справу. У нас попереду ще багато зустрічей, і це приємно. А ще приємніше, коли ви їздите нашими автобусами. Наша компанія завжди буде з вами.
Безкоштовні проїзні квитки та матеріальну допомогу від колективу рівненських правоохоронців вручили семи вірним дружинам полеглих міліціонерів. Для Марини, доньки Віктора Никифорука (колишнього співробітника “Беркуту”), яка прийшла на захід замість мами Тетяни, цей подарунок – важливий.
– Я вважаю, що ця акція важлива для кожного, чиї рідні загинули при виконанні службових обов’язків, – зітхнула Марина. – Адже багато людей не мають можливості поїхати кудись відпочити, оплатити цей проїзд. Тож цей проїзний квиток нам дуже потрібний.
Після виконання приємної місії голова профспілки атестованих працівників ОВС України розповів про діяльність очолюваної ним організації щодо покращення соціального захисту правоохоронців та членів їх сімей.
– Оптимістично дивлячись у завтрашній день, я знаю: нам багато чого вдасться зробити, найголовніше, що ми “прорвали” вакуум непоінформованості перших осіб держави щодо існуючих проблем у системі МВС та соціальної захищеності працівників міліції, – наголосив Анатолій Онищук.
Насамкінець Ярослав Голомша та Микола Паліюк подякували гостям за допомогу і пообіцяли, що їх гарний приклад милосердя врахують у своїй роботі, щоб міліціонери Рівненщини та їх рідні і надалі залишалися єдиною сім’єю, яка зможе разом подолати усі труднощі та негаразди.
ВЗГ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору