Рівне:

Створення та просування сайтів

Наслідки негоди на Рівненщині

Кримінал 03-лип, 2009, 13:179 prov 1 163
Наслідки негоди на Рівненщині


За оперативними даними ОКЦ ГУ МНС, 27-го червня внаслідок складних погодних умов (опади у вигляді дощу з градом та шквалистого пориву вітру) постраждали житлові будинки та заклади соціально-культурної сфери у 6 районах Рівненської області.
В Радивилівському районі знеструмлено 49 населених пунктів, зазнали пошкодження покриття житлових будинків на території Козинської, Березинівської, Добриводської, Теслугівської та Пляшевської сільських рад. Також у селі Пляшева Радивилівського району повалені дерева на намети, в яких перебували учасники Всеукраїнського фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України „Нащадки козацької слави” (всього брали участь у заході 364 людини, з них 312 дітей), унаслідок чого постраждали 3 дитини, 1994, 1995 і 1996 років народження, котрі з травмами різних ступенів важкості госпіталізовані. У зв’язку зі складними погодними умовами дітей тимчасово розмістили в навчальних закладах і в місцевих жителів, проводиться відправка дітей за місцем проживання.
В Рівненському районі в с. Біла Криниця пошкоджено покрівлю ЗОШ площею понад 100 м кв., покрівлі 8 житлових будинків, повалено 8 дерев. В с. Олександрія пошкоджено покрівлю ЗОШ на площі 40 м кв., покрівлі 4 житлових будинків, повалено 30 дерев. На території Великожитинської сільської ради пошкоджено покрівлі 16 житлових будинків, повалено 25 дерев. На території Новоукраїнської сільської ради пошкоджено покрівлі будівлі сільради, ФАПу, 5 житлових будинків, повалено до 20 дерев.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору