Рівне:

Створення та просування сайтів

У Львові відбудеться Салон Художньої Фотографії "З Любов’ю до Жінки" -2009

Останні новини 03-лип, 2009, 10:499 prov 990
Цього року у Львові відбудеться ІV Міжнародний Салон Художньої Фотографії «З Любов’ю до Жінки»-2009. Це вже четверта міжнародна виставка, яку організовуює Фотогалерея Юрія Тітовця.
Салон відбувається під патронатом Всесвітньої федерації фотомистецтва (FIAP/www.fiap.net) та Європейського фотографічного союзу (ISF/www.image-sans-frontiere.org).
Головна мета Фотосалону – засобами мистецтва привернути увагу суспільства до Жінки, її проблем, переживань, підкреслити чарівність, неповторність, оригінальність кожної представниці прекрасної половини людства.
Також за допомогою виставки ми прагнемо долучитися до розвитку фотомистецтва в Україні, привернути увагу світової громади до нашої держави як до фотомистецького центру Східної Європи та представити Україну як країну з великим культурним та туристичним потенціалом. Також ми хочемо познайомити громадян України з роботами всесвітньо відомих фотографів.
У Салоні беруть участь понад 500 фотографів з усіх країн світу. Міжнародне журі почне працювати 24 липня в складі: Голова журі – екс-Президент Словаччини Рудольф Шустер (Братіслава, Словаччина), професор Герхард Трумлер (Відень, Австрія), Олександр Жилін (Київ, Україна), Йонас Даніунас (Каунас, Литва), Глин Едмондс (Хемпшир, Великобританія). Сто найкращих фотографій журі обере для виставки. Також буде випущено повноколірний каталог найкращих робіт формату А4 тиражем 2000 примірників.
Урочисте відкриття фотосалону відбудеться 9 вересня у Національному музеї у Львові. На ньому будуть присутні представники влади, дипломатичних відомств та установ та гості з Австрії, Німеччини, Данії, Великобританії, Словаччини, Чехії, Польщі, Румунії, Канади, Сполучених Штатів Америки, Росії та інших країн світу.
Під час відкриття фотосалону відбудеться благочинний аукціон, кошти з якого будуть спрямовані на безкоштовну діагностику онкологічних захворювань у жінок. Кошти від реалізації квитків на експозицію і частина коштів від продажу каталогів Салону будуть скеровані на ремонт пологових будинків Львівської області.
Нас підтримують –Міністерство культури та туризму України, Національна спілка фотохудожників України, Львівська обласна державна адміністрація, Львівська міська рада, Посольство Литовської Республіки в Україні, Австрійський культурний форум, Львівська торгово-промислова палата..
Враховуючи велику значимість фотосалону в культурному та туристичному житті не лише міста, а й України, маю за честь запросити Вас до партнерства в реалізації цього проекту.

З повагою,
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору