Рівне:

Створення та просування сайтів

У чемпіонаті — двовладдя

Спорт 16-лип, 2009, 09:209 prov 1 354
У чемпіонаті — двовладдя


Триває командний чемпіонат України зі спідвею УСЛ-2009. У Червонограді місцевий “Шахтар” приймав рівненський “Каскад”. Гості йшли у змаганнях без поразок, а господарі зазнали однієї саме від “каскадівців”. Тому календарна гонка була важлива для обох колективів. На жаль для рівнян, червоноградці взяли переконливий реванш — 55:32.
Доля гонки вирішилася в перших чотирьох стартах, після яких “Шахтар” був попереду 19:5. Рівняни намагалися зламати хід гонки. Зокрема, зусиллями Даніеля Єленевські “Каскад” зумів у наступних двох стартах зменшити відставання — у п’ятому (7:2) за рахунок використання ”джокера” та шостому (4:2) заїзді. В обох стартах першим перетинав фінішну пряму легіонер ”Каскада”. На жаль для ”Каскада“, “Шахтар” досить швидко поновив різницю у рахунку, а потім її й збільшив. Не кращим чином виступив ще один легіонер рівнян Яцек Ремпала. Через падіння не зміг допомогти команді її тренер Володимир Колодій-старший — після восьмого заїзду на доріжку він не виходив.
Сергій Дем’янков, президент СК ”Каскад”:
— Ми не робимо трагедії з поразки у Червонограді. Звичайно, прикро програвати — але це спорт. На жаль, не допоміг команді Ремпала, падіння не дозволило їздити Володимиру Колодію-старшому. Боротьба за нагороди не завершилася. Працюватимемо, аби надалі не допускати прикрих невдач.
Андрій Порицький, президент СК ”Шахтар”:
— Ми були впевнені у перемозі. Тому й не визвали на гонку Магнуса Зеттерстрема, який рвався на неї.
У господарів очки приносили: Томаш Хжановські — 16, Андрій Карпов — 13, Кястас Пуоджукс — 9, Олександр Локтаєв — 7, Володимир Тейгел — 6, Андрій Кобрин — 4, а у гостей: Даніель Єленевські — 16, Олександр Бородай — 8, Володимир Колодій-мл. — 5, Яцек Ремпала — 3, Володимир Колодій-ст. та Михайло Онешко — по 0.
У турнірній таблиці двовладдя — по 10 очок у доробку “Шахтаря” та “Каскада”, по шість в “Урагана” та СКА-“Львів”. Всі команди провели по чотири гонки.
У суботу на Рівненському стадіоні технічних видів спорту відбудеться клубний півфінал чемпіонату Європи. У змаганнях візьму участь команди з Угорщини, Латвії та України, яку представлятиме рівненський ”Каскад” та СКА-”Львів”. Як сказав Сергій Дем’янков, у складі господарів їздитимуть: Олександр Бородай, Володимир Колодій-ст., Ілля Бондаренко, Даніель Єленевські та Гжегош Валашек. Початок гонки о 16 годині.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору