Рівне:

Створення та просування сайтів

Кубок знову їде в Оржів

Спорт 23-лип, 2009, 10:149 prov 1 566
Кубок знову їде в Оржів


Справжнє футбольне свято влаштували фіналісти Кубка області у неділю на стадіоні “Авангард”. У фінальному матчі зійшлися оржівський “ОДЕК” та кузнецовський “Ізотоп-РАЕС”. За складних погодних умов більше бажання перемогти та вищу виконавську майстерність продемонстрували чемпіони області, гравці “ОДЕКа”, які перемогли — 2:0. Вдев’яте оржівці грають у фіналі і вшосте змогли здобути почесний трофей.
Упродовж всього матчу підопічні Олега Кучера домінували на футбольному полі. Наслідком цієї переваги стали голи у кожному з таймів. На тридцятій “ОДЕК” втілив свою ігрову і територіальну перевагу у гол. Після чергового кутового удару кузнецовцям не вдалося вибити м’яч зі свого штрафного майданчика. Після серії рикошетів він потрапив до Андрія Давидюка, який відкотив його на Тараса Топоровського. Удар останнього був не стільки сильним, скільки влучним.
Після перерви пішов дощ, який вніс свої корективи у поєдинок. Незважаючи на погодні умови, гравці “Ізотопа-РАЕС” намагалися перехопити ініціативу. Проте чемпіони досить впевнено контролювали перебіг подій на майданчику. Впродовж перших хвилин вони змогли “погасити” активність кузнецовців, а потім забили другий гол. Володимир Поліщук отримав м’яч неподалік карного майданчика „атомників”, підлаштував його і невідпорно пробив у дальній кут — 2:0. Головний тренер “Ізотопа-РАЕС” Олександр Шлай провів чергові заміни в надії що вони зможуть змінити перебіг матчу. Проте червона картка Романа Белеця на 82 хвилині сплутала всі карти
Відразу після завершення поєдинку відбулося нагородження, яке велося під незмовкаюче скандування фанатів обох команд, що упродовж всього матчу активно підтримували своїх улюбленців. Нагородження фіналістів провели заступник голови обласної ради Валентин Крока та голова обласної федерації футболу Володимир Поліщук. Крім Кубка області та перехідного Кубка області, медалей та грамот оржівці отримали п’ять тисяч гривень від Рівненської ОДА для проведення навчально-тренувального збору до Кубка України серед аматорів, а кузнецовці — медалі та комплект форми від Рівненської обласної федерації футболу.
Володимир Поліщук, голова РОФФ:
— Як завжди, фінал пройшов у напруженій боротьбі. Очікували, що “Ізотоп-РАЕС” намагатиметься повторити свій успіх 1996 року, коли виграли Кубок. Не вдалося. Проте за грою сильнішими були оржівці. Як на мене, тут головну роль відіграв досвід виступів у фіналах “ОДЕКа”. Це дев’ятий для “ОДЕКа” фінал, і шостий переможний! Гадаю, виграш був справедливий — голи забили зі гри. Трохи зіпсувала фінальну гру погода — ще вчора була тридцятиградусна спека, а зараз йде дощ. Проте це не завадило команді продемонструвати свої найкращі якості. Обидва суперника хотіли перемогти!
Мирон Чернецький, президент “ОДЕКа”:
— Я вдячний гравцям за безкомпромісний футбол на кожному сантиметрі футбольного поля. Упродовж всього ігрового часу точилася безкомпромісна боротьба. Результат — логічний. Ця перемога — добрий стимул для другого кола. Незважаючи на відставання на сім очок від лідера ставимо завдання перемогти ще у чемпіонаті — дистанція довга. Виділити ні кого із гравців не хочу і не можу — на полі всі викладалися по повній.
Олександр Шлай, головний тренер “Ізотоп-РАЕС”:
— Футбол є футбол. У нашого суперника виявилося трохи більше бажання перемогти, більше досвіду. Ми дуже хотіли перемогти, але бажання залишилися бажаннями — на футбольному полі необхідно грати. Будемо аналізувати матч і розбирати помилки. Дякую нашим вболівальникам, які приїхали нас підтримати. І це за власний кошт! Далі будемо боротися за медалі. Якого гатунку, не знаю — чим вище, тим краще!
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору