Рівне:

Створення та просування сайтів

Гравці здобувають практику

Спорт 14-вер, 2006, 11:289 prov 860
Все менше часу лишається до старту нового сезону у баскетбольній суперлізі України. Рівненський “Пульсар”, після підготовки у Шацьку та Мирогощі, повернувся до Рівного. Саме тут наш колектив тренується. А впродовж трьох днів, 8-10 вересня, “Пульсар” взяв участь у міжнародному турнірі у польському місті Перемишль. Про підготовку розповідає головний тренер “Пульсара” Сергій Шемосюк.
— Черговим етапом підготовки команди до чемпіонату стала участь у турнірі в Перемишлі. Головним завданням було награти колектив, дати можливість відчути лікоть партнера, награти нові та згадати старі комбінації. Після минулого сезону це були перші матчі, які провела команда. Шкода, що ми не домоглися позитивного результату на цьому турнірі, але найголовніше, що ми награємо наш, значно оновлений, колектив. Були моменти, коли на нашу гру було приємно дивитися, проте були й дитячі помилки. Польські колективи мене приємно вразили своїм сильним захистом. Тут у них є чому повчитися.
— З якими командами ви зіграли?
— Восьмого вересня ми зустрілися із командою “Мосір” із Кросно і програли два очки — 77:79. Найрезультативнішими у команді були Станіслав Сокур — 21 очко та Анатолій Дубнюк — 12. Наступного дня грали з “Полонією” з Перемишля — 71:83 (Анатолій Дубнюк — 19 очок та Станіслав Сокур — 15). Завершили турнір матчем із командою “Ресовія” з Жешува — 79:87. Лідерами знову були Анатолій Дубнюк та Станіслав Сокур, які набрали по 15 очок. Незважаючи на негативний результат, команда мала змогу набрати ігрової практики.
— Яке поповнення у команді?
— Зараз у команді на перегляді знаходяться два нападники з дніпропетровського “Дніпра” — Данило Козлов (205 см) та Станіслав Сокур (206 см). Найімовірніше, вони гратимуть за “Пульсар” нинішнього сезону. Ми продовжуємо пошуки гравців і надіємось, що в команді з’являться нові обличчя. Приємно, що повернувся у стрій Олександр Захожий. Впродовж півтора року він заліковував травму. У всіх трьох матчах він був одним з кращих у команді.
— Скажіть про подальші плани?
— Вже у п’ятницю та суботу на майданчику ДЮСШ-4 відбудеться відкритий Кубок Західного регіону. До Рівного завітають команди БК “Говерла” (Івано-Франкіськ), БК “Тернопіль” та БК “Гродно” (Білорусь) . На жаль, відмовилися брати участь наші одвічні суперники, баскетболісти “Львівської політехніки”. Запрошую всіх вболівальників прийти і повболівати за нас. 15 вересня “Пульсар” гратиме з тернополянами (початок о 17 годині), 16 вересня з іванофранківцями (початок о 13 годині) і 17 вересня з білорусами (початок об 11.30).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору