Рівне:

Створення та просування сайтів

У трьох областях стихія зірвала дахи з будинків

Кримінал 24-лип, 2009, 09:389 prov 1 265
У трьох областях стихія зірвала дахи з будинків


У неділю та в понеділок уночі у Рівненській, Тернопільській і Хмельницькій областях внаслідок грозових дощів, шквалистих поривів вітру і граду були частково пошкоджені дахи приватних житлових будинків, господарчих споруд та об’єктів соціально-побутової сфери, а також повалені дерева.
Як повідомили УНІАН у прес-службі МНС, у Хмельницькому пошкоджено дах магазину і зірваним шифером травмовано дитину 1997 року народження, яку у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано до міської дитячої лікарні.
У Полонському районі Хмельницької області пошкоджено дахи на будівлях аграрного ліцею та школи; у Старокостянтинівському районі — на будівлі приватної свиноферми.
У Густинському районі Тернопільської області пошкоджено дахи 70 будівель (з них житлові будинки — 64, господарчі будівлі – 4 та 2 будинки культури); у Підволочиському районі — на 1 житловому будинку.
У Березнівському районі Рівненської області пошкоджені дахи на 5 будівлях (їдальня сільгосппідприємства — 1, загальноосвітня школа – 1, дитячий садок – 1, котельня – 1 та фельдшерсько-акушерський пункт – 1); у Дубровицькому районі — на 20 будівлях (житлові будинки – 9, господарчі будівлі – 11).
Відновлювальні роботи ведуть підрозділи МНС, бригади комунальних служб і місцеве населення. Створено робочі групи для визначення збитків.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору