Рівне:

Створення та просування сайтів

Улюблений «Подільський» хліб називатиметься тепер – «Звичайний»

Останні новини 24-лип, 2009, 11:469 prov 1 107
З 22 липня вся хлібобулочна продукція «Концерну Хлібпром» почала маркуватись ТМ «Хлібна хата». Як могли вже пересвідчитись рівняни – це не всі зміни, що стосувались продукції відомого виробника – усі паковані хлібобулочні вироби концерну тепер – в новій упаковці.
Як розповів комерційний директор ВАТ «Концерн Хлібпром» Віталій Яструбецький – виведення єдиної торгової марки на ринок – частина стратегії компанії, однією з основних задач якої є – захист продукції від підробок. За спостереженнями фахівців ринку, сьогодні значна частина хлібобулочної продукції невідомого походження реалізовується під відомими марками крупних виробників. На часі стала зміна структури попиту на користь пакованої продукції, вона посприяла розробці нової упаковки, що в певній мірі захищатиме вироби від підробок.
Таким чином, покращена упаковка виконуватиме кілька функцій.
По-перше – різна для кожного сорту, кольорова, інформативна вона означатиме безпеку продукції під назвами концерну. По-друге - яскравий колір дозволятиме споживачу швидше знаходити відповідну продукцію на полицях. І звісно, упаковка продовжуватиме життя продукції. До речі, упаковка має новий кліпсатор, що додає зручності у відкриванні та повторному закриванні пакету з продукцією.
«Деякі види продукції будуть вилучені з лінійки з тим, щоб замінити їх новими розробками, - говорить начальник управління маркетингу ВАТ «Концерн Хлібпром» Людмила Корницька. - Приміром, під новою маркою ми вже пропонуємо своїм споживачам новий сорт пшеничного хліба – «Софіївський», з покращеною валкою. Вартість буханця нового хліба складає – 1,82 грн.
Також звертаємо увагу рівнян і на те, що популярний у нас житній хліб «Подільський» для забезпечення однаковості назв хліба у всіх регіонах було перейменовано на – «Звичайний». А от смакові властивості улюбленого хліба та ціни – залишаться незмінними.»


Лебедєва Юлія.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору