Рівне:

Створення та просування сайтів

Козачата проведуть наметовий табір

Останні новини 27-лип, 2009, 18:519 Lobanovskiy 1 416
З 6 по 19 серпня Дитяче козацьке товариство Рівненщини, проводитиме наметовий табір для дітей віком від 10 до 18 років. Захід відбудеться з 6 по 19 серпня поблизу села Новостав Рівненського району.
Головною метою таборування є оздоровлення дітей з малозабезпечених сімей, а також тих, котрі з різних причин не мали можливості відпочити цього літа. Протягом двох тижнів з дітьми працюватимуть кращі наставники Дитячого козацького товариства Рівненщини та інших громадських організацій. Крім відпочинку діти матимуть можливість ознайомитися з основами туризму, методами надання першої медичної допомоги, їм проведуть заняття з історії нашого краю, національних традицій та багато іншого. Звичайно, що багато часу буде приділятися традиційним дитячим іграм котрі складали основу козацької системи виховання.
Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у таборуванні, адже здорова молодь – це майбутнє України.
Таборування відбудеться за підтримки Міжнародного фонду “Відродження”, головного управління праці та соціального захисту населення та відділу у справах сім’ї та молоді Рівненської облдержадміністрації. До проведення заходу уже долучилися Рівненська обласна федерація козацького бойового мистецтва «Спас», Дитяче козацьке товариство Володимиреччини “Пагін” та Рівненська обласною федерація бойового гопака.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору