Рівне:

Створення та просування сайтів

Вилучили вісім гральних автоматів на 320 тис. грн.

Кримінал 06-сер, 2009, 10:339 prov 1 144
Вилучили  вісім гральних автоматів на 320 тис. грн.


Під час проведення комплексу оперативно-розшукових та профілактичних заходів під умовною назвою ”Гральний бізнес” працівники податкової міліції області виявили факт функціонування гральних автоматів. Це в ніч з 29 на 30 липня на вул. Макарова, 32 у приміщенні на першому поверсі, де була вивіска ”Zigzag Group”. 8 автоматів працювали в порушення Закону України від 15.05.09 № 1334-VI ”Про заборону грального бізнесу в Україні”.
На початок перевірки всі гральні автомати були у ввімкненому стані. За ними грали відвідувачі закладу. Зі слів адміністратора, після заборони грального бізнесу до неї зателефонував колишній директор грального закладу та запропонував повторно відкрити зал.
Працівники податкової міліції провели перевірку грального залу. Вісім гральних автоматів орієнтовною вартістю 320 тис. грн. та готівку (а це — розмінна монета) в розмірі 70 грн. вилучили. На місці скоєння правопорушення продовжує працювати слідчо-оперативна група податкової міліції.
Про всі випадки роботи гральних закладів чи гральних автоматів просимо повідомляти в управління податкової міліції за телефонами у Рівному — (0362) 692-588 чи 621-197, які працюють цілодобово. Анонімність гарантується.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору