Рівне:

Створення та просування сайтів

В Раді говорять про дострокові парламентські вибори

Україна і світ 13-сер, 2009, 11:589 prov 1 115
В Раді говорять про дострокові парламентські вибори


Нестабільність коаліції та брак в ній голосів дають підстави говорити про дострокові вибори до парламенту — про це заявила глава Секретаріату Президента Віра Ульянченко.
”Коаліції або треба брати голоси у комуністів, або в Партії регіонів. Отака невпевненість коаліції у своєму існуванні, вона, в принципі, і складає правові підстави для проведення дострокових парламентських виборів”, — сказала вона.
”Про дострокові парламентські вибори в основному говорять в парламентських стінах, не в Секретаріаті Президента. Там точаться всі дискусії, і мабуть, вони там виникають, бо не політична доцільність в них, а існують правові засади для них”, — зазначила Ульянченко.
Відповідаючи на питання про те, який перший крок має здійснити наступний президент після інавгурації, вона сказала:
”Нам треба, перш за все, приступити до формування нової Конституції... якщо ми не створимо стабільну Конституцію в Україні, де не буде дуалізму влади, не буде дисбалансу в гілках влади... ми дуже довго будемо спотикатися”, — сказала вона.
”Найперший крок після інавгурації, який повинен зробити новий президент, це, мабуть-таки, видати указ про всенародне обговорення Конституції й її прийняття”, — сказала Ульянченко.
Відповідаючи на питання, яким вона бачить своє політичне майбутнє, Ульянченко заявила, що не має політичних амбіцій.
”Про своє політичне майбутнє, я думаю, мені навряд треба говорити, я вважаю себе функціонером, чиновником”, — сказала вона.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору