Рівне:

Створення та просування сайтів

Несуть воду спраглим

Особливий погляд 28-вер, 2006, 14:569 prov 1 258
Міжнародна християнська місія “Надія” із міста Кент штату Вашингтон уже вкотре відвідала Україну. Минулими роками місіонери побували на заході країни.
Цього року делегація у складі 18 чоловік, яку очолили колишній пресвітер Тинненської общини ХВЄ, президент місії “Надія” Михайло Царук, головний редактор журналу української християнської діаспори у США “Мир Вам” — Василь Шур і пресвітер Тинненської церкви ХВЄ Олександр Коток відвідали Київщину і Автономну Республіку Крим. Цю делегацію можна назвати інтернаціональною, бо до неї входили Павло і Сузанна Руф (США), Сем Лореланд (Ірландія), Чеслав Лопінські (Полоща) та ін.
Розпочали роботу з Києва та Борисполя. Заглом провели 12 євангелізаційних служінь в Ялті, Джанкої, Бахчисараї під час яких прийшли до Бога понад 80 чоловік. І це, звичайно, радує, бо то є перемога добра над злом, оскільки людина стає на шлях правди і добра, розпочинаючи своє життя із чистого аркуша, без шкідливих звичок. Місіонери надали фінансову допомогу на будівництво молитовних будинків або їх добудову та оснащення.
Світлана Коток,
Тинне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору