Рівне:

Створення та просування сайтів

Пенсійний фонду забезпечений коштами на 104,4 %

Останні новини 01-вер, 2009, 10:549 Lobanovskiy 964
Головне управління Пенсійного фонду України в Рівненській області інформує
що протягом січня-серпня 2009 року забезпечено виконання доведених завдань з наповнення доходної частини пенсійного бюджету, своєчасне призначення та фінансування пенсійних виплат у повному обсязі.
За оперативними даними з початку цього року до пенсійного бюджету області мобілізовано 1114,5 млн. грн. власних коштів або 104,4 % до планових показників та на 18,3 млн. грн. або на 1,7 % більше, ніж за аналогічний період минулого року.
З метою належного виконання розпоряджень Уряду та голови облдержадміністрації щодо погашення боргу перед Пенсійним фондом України здійснено низку заходів. Зокрема, питання погашення заборгованості господарюючих суб’єктів за участю управлінь Фонду в області, Державної виконавчої служби, правоохоронних органів та боржників розглядались на 37 розширених нарадах та засіданнях колегій обласної та районних держадміністрацій. Протягом цього року на засіданнях комісій з питань заробітної плати, праці та соціальної політики заслухано звіти 827 керівників підприємств-боржників, які наростили заборгованість перед Пенсійним фондом України, до 619 посадових осіб за порушення платіжної дисципліни застосовано адміністративні стягнення на суму 147,2 тис. гривень.
Протягом серпня 2009 року відповідно до Закону України „Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” та інших законодавчих актів, що регулюють питання пенсійного забезпечення громадян, головним управлінням Пенсійного фонду України в області проведено виплату пенсій та грошової допомоги на загальну суму 262,8 мільйона гривень. Кожен пенсіонер одержав пенсію в повному обсязі в терміни, визначені чинним законодавством України. Середній розмір пенсії станом на 1 серпня 2009 року складає 794,09 гривні.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору