Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 24-вер, 2009, 09:379 prov 1 023
У дубенчанина зник трактор
19 вересня до працівників Дубенського міськвідділу внутрішніх справ звернувся 42-річний житель села Бортниця, який повідомив, що у нього викрали трактор «МТЗ-80» вартістю 35 тисяч гривень. Правоохоронці встановили, що цю крадіжку скоїли 20-річний та 51-річний жителі села Івання. Чоловіки, врізавшись у бетонний стовп, залишили транспортний засіб на вулиці за місцем проживання. Невдовзі трактор повернули власнику.

Правоохоронці вилучають наркотичні речовини
В обласному центрі дільничий інспектор затримав 28-річну жительку селища Квасилів, у якої було виявлено та вилучено пакет з 200 грамами речовини, схожої на макову соломку.
На горищі будинку 53-річного мешканця Острога Станіслава працівники міліції виявили понад 1200 рослин, схожих на коноплю. Вилучені рослини направлені на дослідження в НДЕКЦ при УМВС.

Чоловік поцупив гроші та магнітофон
У Гощанському районі з оселі мешканки села Красносілля Лілії 28-річний Сергій викрав 740 гривень та аудіомагнітофон.

У жителів області викрадають коней
За три доби у жителів області було викрадено п’ять коней. Двох тварин 18 вересня не виявила на полі біля свого будинку жителька села Кругле Рівненського району Галина, тієї ж доби з подвір’я 64-річного мешканця села Грушівка Сарненського району Володимира зникло ще двоє коней, а 19 вересня хтось поцупив коня, що належав 31-річному місцевому жителю Миколі, з пасовища біля села Волоша цього ж району.

Рівненський УБОЗ роззброїв незаконних видобувачів бурштину
Співробітники УБОЗ УМВС України в Рівненській області провели широкомасштабну операцію з вилучення речових доказів за одніэю з кримінальних справ, порушених раніше стосовно чотирьох жителів селища міського типу Клесів Сарненського району. Нагадаємо, що чоловіки не один рік займалися незаконним видобутком бурштину-сирцю, та саме працівникам УБОЗу вдалося припинити їх незаконну діяльність.
Працівники УБОЗ УМВС України в Рівненській області 17 вересня 2009 року в селищі Клесів Сарненського району за фактами незаконного видобування корисних копалин загальнодержавного значення, а саме бурштину-сирцю, вчиненого повторно, за ознаками злочинів, передбачених частинами 1 та 2 статті 240 КК України, провели ряд обшуків у осіб, які займаються незаконним видобутком та скупкою бурштину. У результаты в чотирьох місцевих мешканців виявили та вилучили чотири мотопомпи кустарного виробництва, призначені для видобутку «соснової сльози», майже 300 метрів пожежних рукавів, спеціальне обладнання для видобутку та чотири кілограми незаконно видобутого «сонячного каміння». Остаточну крапку у цій справі невдовзі поставить суд.
Тамара Лисенко, ВЗГ УМВС
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору