Рівне:

Створення та просування сайтів

Демидівка

Що новенького? 24-вер, 2009, 10:089 prov 1 071
В районі відбулася комплексна перевірка підготовки господарського комплексу району до роботи в осінньо-зимовий період 2009-2010 рр.
Зокрема, перевірено стан водопровідного та каналізаційного господарства району, житлового, комунального та теплового господарства. Перевірено також готовність дорожньо-мостового, газового господарства, а також закладів освіти, культури та охорони здоров’я до роботи під час опалювального сезону.
За результатами перевірки, господарський комплекс району в цілому готовий до роботи в осінньо-зимовий період 2009-2010 років. Всі бюджетні установи розрахувалися за енергоносії та комунальні послуги. Заборгованість населення за спожитий газ теж відсутня.
В той же час райдержадміністрації необхідно підвищити контроль за станом проплати за електроенергію. Виконкомам сільських рад необхідно до початку опалювального сезону забезпечити бюджетні установи твердим паливом. Потребують продовження реконструкції очисні споруди смт Демидівка.
Загальна оцінка проведеного в районі огляду до роботи в осінньо-зимовий період 2009-2010 року становить 4,4 бала ( минулого року було 4,2 бала).
Хід підготовки до зими знаходиться на постійному контролі райдержадміністрації, управлінь та відділів по галузях, селищного та сільських голів, керівників підприємств та організацій.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору